- 30 Ocak 2017
- 14.620
- 199.834
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım. Bu dönüşü yapman iyi oldu şimdi onları kontrol ediyordumİyi geceler biz şehir dışındaydık cts pazar günü menü yazamadım, zaten kaçırdım. Yarından itibaren başlayayım olur mu?Chocolita
Kolay gelsin canım benim
Oo iyi tatiller arrimGunaydin
Cumartesi menum
Tek ogun
2 pita ve tavuk salatasi
Su 2L
Chocolita
Bu Cuma bizim tatilimiz basliyor.
Izin Almak istiyorum. Tatilde tartiyi yanima alamam :))
Bunu son anda gördüm canım sen izin isteyince 3. En yüksek yüzdeyi Liste yıldızı yapıyordum pembenin rakibi olarak. Görünce hemen değiştirdim tabi. Bu tartının üstüne vazgeçmen iyi olduTek ögün yaptım öncesi 1 saat spor yaptım
5 ceviz 1 kare bitter yer kaparım günü
Chocolita izin almaktan vazgectim cnm
![]()
Çok güzel söylemişBugün ChatGPT'nin benim için hazırlamış olduğu zayıflama planları sonrası paylaştığı ikinci motivasyon mesajı
Motivasyon Notu
“Hayat yasaklarla değil, dengeyle güzelleşir. Kendine dürüst ve nazik ol, bedenini zorla değil, sevgiyle dönüştür.”
5 TEMMUZ ŞAMPİYONU
THEDANDELİON
![]()
Tebrikler canım1 hafta için yarım kilo eksi gayet güzel
İzin istemişsin. Döndüğünde görüşmek üzere
12 Temmuz Yıldızlar Ligi
️
Denp (2.952)
️
️ @Pembe Lotus (2.093)(
Yüzdeler süper
Tebrikler kızlar
Papatyacım senin 1 uyarın varmış silindi
Bu hafta 60'ı kırmana çok sevindim. 3. En yüksek yüzde senin
️
6 Temmuz,Pazar günü,
Benim 52.981 ben varım.Adım yarışına katılım yok bu hafta. Unuttuysanız yarın atın kızlar
Evet,canımÇok güzel söylemişChatgpt iyice elimiz kolumuz oldu değil mi. Google ı bitirdi resmen
Ahh papatya çok üzüldüm inşallah herkes iyidir. Sende kendine iyi bak Rabbim şifa versin hepinizeMemlekete giderken büyük kaza geçirdik .kızlar belli bir süre yazamayacagim bacağım incindi. Dönücem geri kendinize iyi bakin
Ahh papatya çok üzüldüm inşallah herkes iyidir. Sende kendine iyi bak Rabbim şifa versin hepiniz