Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Adım 11.8k

Chocolita Chocolita

Cuma günü Anneme gideceğim için Önümüzdeki ili gün evi temizlemeye ayıracağım. Ama şöyle bir şey yapmayı planlıyorum. En azından bu iki gün de olsa yarım saat ya da 45 dakika sporunu da aksatmamak istiyorum. Dün de yapacağım dedim yapamadım eşim evde olunca o zor oluyor ya🥲
Adım güzelmiş ama. Hiç hareketsiz değilsin. Alıştın ama spor yapmaya fark ettin mi eksiklik hissediyorsun. Ay beni sevindiriyor bu durum ya mutluyum senin adına 🔥
Benimki evde olunca ve spor yapmak istiyorsam ben oda da biraz spor yapıyorum deyip çıkıyorum. Yatak odasında takıyorum kulaklığımı dans leslie karışık. Veya herkesten önce uyanıp halledebilirsin

Ben dün menü yazmamışım. Elim gitmemiş 🫣
Sabah yarım simit yedim
Oğlumla dondurma aldık. Onu abarttım
Sinemaya girdik. Mısırı abarttım.
Ama maşallah oğlumla iyi yürüdük
Hastane işlerimiz vardı

Bugünde yemeyi hafif tuttum
Sabah 1 hamur kızartması ufak (hafif tuttum deyip ahah)
Komşularım geldi ama kahvaltıya. Kadın uğraşmış getirmiş. Ufak bir tane seçtim 🎀
Yarım dilim peynir
3 çatal karpuz
1 dilim tam buğday ekmeği
Menemen 2-3 yemek kaşığı kadar

Şekersiz soğuk kahve

5 gibi yoğurtlu çorba (nohutu buğdayı az)

Eklentiler

• Screenshot_20250708_141307_Huawei Health.webp
    Screenshot_20250708_141307_Huawei Health.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 17
Allah kabul etsin canım. Geçmiş olsun neden karnın ağrıyor

Tamamdır 🔥 yüzme bilmen güzel ya ben bilmiyorum. Girip tuhaf hareketler yapıyorum içinde 😂

Bierfiiii iyiyim canım sen nasılsın? Kilo almadıysan salmış sayılmazsın yalnız. Kendi salmalarımı bildiğm için 😅 şu an iyiyim şükür maşallah aman 🎀🥰
Cocom acile geldim akşam yemeği sonrası agrim arttı safra kesesi ve pankreas değerlerine bakılsın kanda dedi dr yemek yiyorum mide karnım kramp şeklinde ağrıyor su içsem aynı ağrı ins önemli bir şey çıkmaz ağrı kesici iğne yapıldı şehir hastanesine geldik

Benim de yerim yok sayılır ama kizim icin almam lazım. Ergen ,kilo fazlası var ve beni dinlemiyor. Hem bize de hareket olur dedim ,hep beraber yaparız.
Ama eliptik dizler için sakıncalı mi acaba. Kaç kiloda kullanıyorsunuz onu da yazabilir misiniz, kullanan arkadaslar😊
Merhaba, benim ikisi de var, ikisi de Voit marka. Koşu bandı için, rampalı olan ekrandan ve tutma kollarından hız ve rampa arttırıp azaltma düğmeleri olan modellere bakın. Ben mesela 15 dk normal yürüyüp 10 dk rampa yapıyorum, sonra tekrar düz yapıp hızı arttırıyorum. Sonra tekrar rampada yürüme. En son 3 dk düşük hızda soğuma yürüyüşü yapıyorum yavaş.
Elipstik bisiklet benimki çok eski ve manüel, çevirmesi zor oluyor. Siz mutlaka deneyin almadan. Yenileri daha iyi.

Cocom acile geldim akşam yemeği sonrası agrim arttı safra kesesi ve pankreas değerlerine bakılsın kanda dedi dr yemek yiyorum mide karnım kramp şeklinde ağrıyor su içsem aynı ağrı ins önemli bir şey çıkmaz ağrı kesici iğne yapıldı şehir hastanesine geldik
Çok geçmiş olsun. Sonucu ne zaman çıkar acaba

Merhaba, benim ikisi de var, ikisi de Voit marka. Koşu bandı için, rampalı olan ekrandan ve tutma kollarından hız ve rampa arttırıp azaltma düğmeleri olan modellere bakın. Ben mesela 15 dk normal yürüyüp 10 dk rampa yapıyorum, sonra tekrar düz yapıp hızı arttırıyorum. Sonra tekrar rampada yürüme. En son 3 dk düşük hızda soğuma yürüyüşü yapıyorum yavaş.
Elipstik bisiklet benimki çok eski ve manüel, çevirmesi zor oluyor. Siz mutlaka deneyin almadan. Yenileri daha iyi.
Cok teşekkürler. Direkt model ismi vermem mümkün mü? Yakinimda voit bayii var ,bakayim.

Çok geçmiş olsun. Sonucu ne zaman çıkar acaba
Yeni eve geldik cocom
Crp bı tık yüksek ama belirti olmadığı için onemsemedi galiba tahliller normal çok şükür midendeki gastrit yapıyor olabilir hafif beslen glutensiz özellikle dedi

Diyetisyene gidiyorum zaten dedim hafif besleniyorum bunlar stres kaynaklida olabiliyor stres mideye vurur sizdeki belirtiler bu yönde dedi devam ederse dahiliye dr randevu alin dedi mide bulantısı için çıkmadan yine iğne yapıldı çok şükür suyu içtim ağrım olmadi
İns yarina daha iyi olurum canım menümü yarın paylasarim duş alıp yatacağım ❤️

Yeni eve geldik cocom
Crp bı tık yüksek ama belirti olmadığı için onemsemedi galiba tahliller normal çok şükür midendeki gastrit yapıyor olabilir hafif beslen glutensiz özellikle dedi

Diyetisyene gidiyorum zaten dedim hafif besleniyorum bunlar stres kaynaklida olabiliyor stres mideye vurur sizdeki belirtiler bu yönde dedi devam ederse dahiliye dr randevu alin dedi mide bulantısı için çıkmadan yine iğne yapıldı çok şükür suyu içtim ağrım olmadi
İns yarina daha iyi olurum canım menümü yarın paylasarim duş alıp yatacağım ❤️
Tamam canım çok sevindim temiz çıkmasına ♥️

İyi geceler, Salı günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5-6 zeytin, domates biber, 2 dilim ekmek

Kahve 3 hurma

Akşam dışarıda et, salata, ekmek

Selaaam. Chocolita Chocolita seni hatırladım yaa. Birlikte yeniden başlayalım diyet grubundaydık. Ben epey bir sabit kiloda kalıp bu sabah itibariyle 59, 6 yı görünce kırmızı alarm ve yeniden başlamaya karar verdim ve yine buralardayım 😂 aktifseniz ben de katılmak isterim

Bierfiiii iyiyim canım sen nasılsın? Kilo almadıysan salmış sayılmazsın yalnız. Kendi salmalarımı bildiğm için 😅 şu an iyiyim şükür maşallah aman 🎀🥰
Aynı yerlerde gidip geliyorum valla :D Bi kaç kilo verebilsem keske ama tutamıyorum kendimi aslaaaa. Ay super cok cok sevindiiiimm masallah :KK200:

Selaaam. Chocolita Chocolita seni hatırladım yaa. Birlikte yeniden başlayalım diyet grubundaydık. Ben epey bir sabit kiloda kalıp bu sabah itibariyle 59, 6 yı görünce kırmızı alarm ve yeniden başlamaya karar verdim ve yine buralardayım 😂 aktifseniz ben de katılmak isterim
Selam armin tekrar hoş geldin 🥰 bayağıdır aktif burası. Tatile giden arkadaşlar var şu sıra. İlk sayfayı okudun değil mi ☘️ cumartesi tartı günümüz. Şimdi haftayı yarıladık. İstersen o gün istersen bugün tartı fotoğrafıyla Başlangıç yapabilirsin

Aynı yerlerde gidip geliyorum valla :D Bi kaç kilo verebilsem keske ama tutamıyorum kendimi aslaaaa. Ay super cok cok sevindiiiimm masallah :KK200:
Sağol canım ❤️ sağlık için mecbur kaldım bu sefer. Önünü almayınca artık mevzu görüntüyü de aşıyor malesef. Elimizden geleni yapıyoruz. Sende verebilirsin inşallah. Senin yolun daha kısa 😘 başka neler yapıyorsun

Selam armin tekrar hoş geldin 🥰 bayağıdır aktif burası. Tatile giden arkadaşlar var şu sıra. İlk sayfayı okudun değil mi ☘️ cumartesi tartı günümüz. Şimdi haftayı yarıladık. İstersen o gün istersen bugün tartı fotoğrafıyla Başlangıç yapabilirsin
Hoşbulduk cnm. bu dünkü kilom. C.tesi yine tartılırım. Baktım ilk sayfaya. Kilo yüzdesi olayını çok anlamadım. Benim hedef her hafta ya da 10 güne 1 kilo. Sdm diyet ve protein karışık yapıyorum. Bugün başladım aslında

Eklentiler

• 1000260352.webp
    1000260352.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 12
Adım güzelmiş ama. Hiç hareketsiz değilsin. Alıştın ama spor yapmaya fark ettin mi eksiklik hissediyorsun. Ay beni sevindiriyor bu durum ya mutluyum senin adına 🔥
Benimki evde olunca ve spor yapmak istiyorsam ben oda da biraz spor yapıyorum deyip çıkıyorum. Yatak odasında takıyorum kulaklığımı dans leslie karışık. Veya herkesten önce uyanıp halledebilirsin

Spor yapmayı çok seviyorum bırakmak da istemiyorum bırakınca kötü hissediyorum kendimi eksik hissediyorum böyle dediğin gibi oğluma kahvaltı yaptıracağım ondan sonra spora geçeceğim mesela sonra da temizliğimi yapacağım şu an zaten saat temizlik için çok erken, 🤣🤣🤣 Benim oğlan küçük olduğu için peşimde bit bit bit geziyor Bazen çok huysuz oluyor yapamıyorum spor şu an iyi İnşallah bir saat falan bana izin verirse sporumu yaparım🥲🥲 eşim de beni Odada yalnız bırakmıyor O da oğlu gibi bit bit peşimde evdeyse🤣🤣🤣

Back
X