- 1 Eylül 2021
- 5.301
- 19.859
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wayyy çok iyi vermişsin harikaEki Görüntüle 3622853
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 79.850
Giden 1.350
Yüzdem 1.600
Çok şükür 79lari ucundan gördüm
Haftaya 78ler nasip etsin inşallah![]()
Toplarsın sen gayet de güzel kilo veriyorsun başlayınca
Yaa harikasın pembişim gözün aydınEki Görüntüle 3622853
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 79.850
Giden 1.350
Yüzdem 1.600
Ya evet tatildeyken diyet hiç yapmamDiyet en iyi rutin düzende yapılıyor.
Aslında burdaki artı kilonu korumak olmuş. Yani aslında aynı besleniyor olabilir misin. Günlük aldıgın yemekle harcadığın enerji aynı olabilirEki Görüntüle 3622877 bir ay önce 82.60 bugün ise 83.80 artıyim
Kilolarımız yakın. Bu kilolarda vermek zor oluyor.Eki Görüntüle 3622864
Yüzde 0.18
Chocolita
Vere vere 100 gr vermişim. Kendime göre çabalamıştım aslında. Demekki daha çok çabalamam lazım.
Aslında burdaki artı kilonu korumak olmuş. Yani aslında aynı besleniyor olabilir misin. Günlük aldıgın yemekle harcadığın enerji aynı olabilir
+200 hiçbir şey değil canım bu hafta çözersin
Can sıkmak yok yola devam daha yeni izinden döndün. Yeni başlıyor gibi düşünEki Görüntüle 3622877 bir ay önce 82.60 bugün ise 83.80 artıyim
Ödem olabilir mi? Ya da şişkinlikEki Görüntüle 3622864
Yüzde 0.18
Chocolita
Vere vere 100 gr vermişim. Kendime göre çabalamıştım aslında. Demekki daha çok çabalamam lazım.
Regl var şu anda. Gerçekten eskiye göre az yiyorum. Abur cubur bile almıyorum eve artık.. Tarçınlı suya başlayacağım bugünde. Bakalım haftaya inş 56 55 leri görürüm. Ben inat ettikçe kilolar da inat ediyor.Ödem olabilir mi? Ya da şişkinlik
Bende dün eksi görünüyordum bugün + çıktım. Akşam biraz taşkınlık olunca hemen tuttu şişirdi
Bu haftaarmin83 Le lig vardı. Ama ikimizde + geldiğimiz için şampiyon çıkaramadık malesef. +150 gr gösteriyor beni de. Yazmısken onu da yazmış olayım
Regl de normal zaten. Gerçek kilon değildir bu. Eksi olabilirsinRegl var şu anda. Gerçekten eskiye göre az yiyorum. Abur cubur bile almıyorum eve artık.. Tarçınlı suya başlayacağım bugünde. Bakalım haftaya inş 56 55 leri görürüm. Ben inat ettikçe kilolar da inat ediyor.
Nice 8 ağustoslara dilediğin kiloda girersin inşalah.8 Ağustos'ta doğum günüm bir hayalim vardı ama olamdi
İnşallahyiitee hakkınızda hayırlısı olsun.
17 yıl emek vermişsiniz ne güzel.
Bir bakmışsınız ki diğer 17 yıl da geçmiş ve emeklilik zamanınız gelmiş. Sağlıkla olsun inşallah.![]()
Maşallah süper eksin varEki Görüntüle 3622853
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 79.850
Giden 1.350
Yüzdem 1.600
Tebrikler550 gram Eksi
0.75 Oran
Ödemdir bence.
İzinden dönen biri için iyi benceEki Görüntüle 3622877 bir ay önce 82.60 bugün ise 83.80 artıyim
Aynen. İzinde iken 57 58 59 arası gidip geliyorum. İzinden döndüm 56 55 arası gidip gelmem lazım. İnşallah 52 leri de görürürzKilolarımız yakın. Bu kilolarda vermek zor oluyor.![]()
Akşam kaçırmasan kesin ekside olurdun. +150 de ödemdir bence vermişsindir.Ödem olabilir mi? Ya da şişkinlik
Bende dün eksi görünüyordum bugün + çıktım. Akşam biraz taşkınlık olunca hemen tuttu şişirdi
Bu haftaarmin83 Le lig vardı. Ama ikimizde + geldiğimiz için şampiyon çıkaramadık malesef. +150 gr gösteriyor beni de. Yazmısken onu da yazmış olayım
İnşallah. Haftaya belli olur artıkNice 8 ağustoslara dilediğin kiloda girersin inşalah.
İnşallah
Maşallah süper eksin vartebrikler
Tebrikler
Ödemdir bence.
İzinden dönen biri için iyi bence
Aynen. İzinde iken 57 58 59 arası gidip geliyorum. İzinden döndüm 56 55 arası gidip gelmem lazım. İnşallah 52 leri de görürürz
Akşam kaçırmasan kesin ekside olurdun. +150 de ödemdir bence vermişsindir.