Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita Chocolita
Merhabalar.izinden dönebilir miyim. Kilo aldım ama😭
Eki Görüntüle 3619872
IMG_20250728_071114.webp

Yüzde 0.18

Chocolita Chocolita

Vere vere 100 gr vermişim. Kendime göre çabalamıştım aslında. Demekki daha çok çabalamam lazım.

Aslında ben bu süre zarfında aç kaldığım çok oldu sadece su içtiğim günler oldu çok zor günlerdi az yedim üzüntü bende kilo yapıyor belki o günler streste olmasaydım rahat 4 5 kg vermiştim bunada şükür
Aslında burdaki artı kilonu korumak olmuş. Yani aslında aynı besleniyor olabilir misin. Günlük aldıgın yemekle harcadığın enerji aynı olabilir

Evett tartı günü geldi 🎉
Hepimize bol eksiler kızlar 🫶
Yarın oğlumunda randevusu var. Bütün gün dışarıda olacağım. Yorucu geçecek. Güncellemeler akşama kalabilir

28 Temmuz Yıldızlar Ligi

⭐ Chocolita Chocolita ⭐
⚔️
⭐ armin83 armin83 ⭐

📌Tartıyı özelden bekliyorum canım

armin83 armin83 kız ikidir etiket yapıyorum niye görmüyorsun sen bunları 😂

Eki Görüntüle 3622864

Yüzde 0.18

Chocolita Chocolita

Vere vere 100 gr vermişim. Kendime göre çabalamıştım aslında. Demekki daha çok çabalamam lazım.
Ödem olabilir mi? Ya da şişkinlik
Bende dün eksi görünüyordum bugün + çıktım. Akşam biraz taşkınlık olunca hemen tuttu şişirdi

Bu hafta armin83 armin83 Le lig vardı. Ama ikimizde + geldiğimiz için şampiyon çıkaramadık malesef. +150 gr gösteriyor beni de. Yazmısken onu da yazmış olayım

Eklentiler

• 20250728_084557.webp
    20250728_084557.webp
    14 KB · Görüntüleme: 3
Bende dün eksi görünüyordum bugün + çıktım. Akşam biraz taşkınlık olunca hemen tuttu şişirdi

Bu hafta armin83 armin83 Le lig vardı. Ama ikimizde + geldiğimiz için şampiyon çıkaramadık malesef. +150 gr gösteriyor beni de. Yazmısken onu da yazmış olayım
Regl var şu anda. Gerçekten eskiye göre az yiyorum. Abur cubur bile almıyorum eve artık.. Tarçınlı suya başlayacağım bugünde. Bakalım haftaya inş 56 55 leri görürüm. Ben inat ettikçe kilolar da inat ediyor.

Regl var şu anda. Gerçekten eskiye göre az yiyorum. Abur cubur bile almıyorum eve artık.. Tarçınlı suya başlayacağım bugünde. Bakalım haftaya inş 56 55 leri görürüm. Ben inat ettikçe kilolar da inat ediyor.
Regl de normal zaten. Gerçek kilon değildir bu. Eksi olabilirsin

8 Ağustos'ta doğum günüm bir hayalim vardı ama olamdi
Nice 8 ağustoslara dilediğin kiloda girersin inşalah.
yiitee yiitee hakkınızda hayırlısı olsun.🙏🍀
17 yıl emek vermişsiniz ne güzel.
Bir bakmışsınız ki diğer 17 yıl da geçmiş ve emeklilik zamanınız gelmiş. Sağlıkla olsun inşallah.🧿💐🤗💕
İnşallah
Eki Görüntüle 3622853
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 79.850
Giden 1.350
Yüzdem 1.600
Çok şükür 79lari ucundan gördüm
Haftaya 78ler nasip etsin inşallah 😍😍
Maşallah süper eksin var🥰tebrikler😍😍
550 gram Eksi

0.75 Oran
Tebrikler
Selam kızlar haftasonu tatilinin sonucu
Geçen hafta 56.7
Şimdi 56.9
+200 gram
Chocolita Chocolita
Ödemdir bence.
Eki Görüntüle 3622877 bir ay önce 82.60 bugün ise 83.80 artıyim
İzinden dönen biri için iyi bence
Kilolarımız yakın. Bu kilolarda vermek zor oluyor. 🥲🥲
Aynen. İzinde iken 57 58 59 arası gidip geliyorum. İzinden döndüm 56 55 arası gidip gelmem lazım. İnşallah 52 leri de görürürz

Akşam kaçırmasan kesin ekside olurdun. +150 de ödemdir bence vermişsindir.

Nice 8 ağustoslara dilediğin kiloda girersin inşalah.

İnşallah

Maşallah süper eksin var🥰tebrikler😍😍

Tebrikler

Ödemdir bence.

İzinden dönen biri için iyi bence

Aynen. İzinde iken 57 58 59 arası gidip geliyorum. İzinden döndüm 56 55 arası gidip gelmem lazım. İnşallah 52 leri de görürürz

Akşam kaçırmasan kesin ekside olurdun. +150 de ödemdir bence vermişsindir.
İnşallah. Haftaya belli olur artık

Back
X