Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımTamamdır canım
Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu ömürlere![]()
Bence at. Kilo vermeye katkıda bulunan her hamle başımızın tacıdırChocolita
Ben menü yazarken hep adım sayımı resimleyip atıyorum ya. Bizde adım yarışı yapmadığımızdan atmasammı? Biri bana dur demeli![]()
32 beden dediğin kot pantolon muBende aksi gibi hiç ara beden pantolonum yok. Hepsi 32 beden zayıfladığım zaman aldıklarım. Kilolu halime göre almak istemedim mecbur kalayım diye. Beli lastikli pantolonlardan 2 tane almışım nasıl bir inat. Şimdi eskilerin birine girip mutlu olamıyorum![]()
1 aya daha fazla verirsin1 ay sonra yani 28 Ağustos'ta ins 3 buçuk kilo vermiş olurum ve 76 kusuru görürüm
Kasım ayında sünnet düğünümüz var ( hiç benlik işler değil eşim çok istediği için yapıyoruz,) Eylül ayında kıyafetimi almam lazım olmuşken bide dış çekim yapılsın istiyorum
Ama düğün günü değil onuda Ekimin ilk haftasında yapılsın istiyorum çok şey istiyorum işte![]()
İnşallah canım ya arada psikolojik yemelerim oluyor ikizlerim var 3bucuk yaşında bide 9bucuk yaşında kızım var üç çocukla hiç oturmadigim halde kilo veremiyorum spor yapmayınca1 aya daha fazla verirsin
Ben vandayim izmir istanbuldan sonra buralara geldik klima derdi yok serin üşüyoruz hattaPapatya çayı içtim İstanbul çok sıcak gece dolanıyorum kalkıp sürekli sıcaktan çareyi klima açık uyumakta Bulduk iki gecedir eşimle bı koltukta o uyuyor digerinde ben dün gece deliksiz uyumuşum ins hasta etmez bizi![]()
Yok canımBaşka cezam var mı? Şu izin işim olmasa ben kilo vermiştim şimdiye.
Denge Egzersizine kaldıysan resim şart canım onun dışında atmak istemezsen sen bilirsin. Ben iyi adım attıysam yazıyla yetinmek istemiyorum o yüzden gönderiyorumChocolita
Ben menü yazarken hep adım sayımı resimleyip atıyorum ya. Bizde adım yarışı yapmadığımızdan atmasammı? Biri bana dur demeli![]()
Evet kot32 beden dediğin kot pantolon mu
3 yemek kaşığına yarım çay bardağı süt (bardak büyük) koyuyorum. Bazen 4 yemek kaşığı koyuyorum. Bayağı tok tutuyor. Eğer ana öğün gibi yiyeceksem içine meyve koymuyorum. Aç yiyorum çünkü hemen şeker almış olmamak için. Bazen keten tohumu da ekliyorumİnşallah.
Çabaladıktan sonra olur tabi.
Aynı benim gibisin. Vermedim. Ben giyeceğim.
İzne çıkmasam böyle olmazdı da. İnsan bazı yerlerde yemek zorunda. Çünkü otel ev gibi değil. Doymazsan ne yiyeceksin. Yine abur cubura saracaksın. En iyi diyet evde yapılıyor sahiden.
Bende lastikli ile idare ediyorum şimdi. Onun dışında da 1 tane var. Lastiklinin Lastiği eskidi artık eskileri giymem lazım. Bence doğru düşünüyorsun. Farkedemezsek hiç zayıflayamayız.
İnşallah yaparım. Bende kakao götürüp sabah deneyeyim bari. Birde içine bal koyanlar varmış. Koysak nasıl olurki. Böyle de yenmiyor çünkü. Birde kaç kaşık yiyeceğimi de bilemedim. Ben 1 su bardağının yarısına yulaf tamamına süt koydum. Çok mu yemişim. Sabah erkenden işe geliyorum. Kimse görmeden yulafımı hazırlayıp soranlara süt içiyorum diyorum. Çünkü bazen diyetimi sabote etmek isteyenler oluyor.
Tebrikler kızlar. Bende 2.uyarım geliyor bugün demiştim ki silindiğini gördüm. Şimdi ben bu hafta çok çalışıp çok iyi eksi ile gelirsem ilk 3 e girersem diğer uyarım da gider değilmi
Kader kısmet diyelim
Gerçekten istersen verirsin canım inan kendine. Ben sana çok inanıyorum. Özellikle bugün o ara üstüne Aylık sonucunu gördükten sonra. Sen bir yoldasın ve bırakmadın1 ay sonra yani 28 Ağustos'ta ins 3 buçuk kilo vermiş olurum ve 76 kusuru görürüm
Kasım ayında sünnet düğünümüz var ( hiç benlik işler değil eşim çok istediği için yapıyoruz,) Eylül ayında kıyafetimi almam lazım olmuşken bide dış çekim yapılsın istiyorum
Ama düğün günü değil onuda Ekimin ilk haftasında yapılsın istiyorum çok şey istiyorum işte![]()