- 23 Temmuz 2025
- 111
- 192
- 18
- 26
Valla ben bir ay izin aldım 3 kg geri aldımBen de 27 günde yaklaşık 4 kilo verdim. Benim boylarda 4 kilo farkediliyor. Grup olmasa çoktan bozduydum. Bir gaza geliyor insan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben bir ay izin aldım 3 kg geri aldımBen de 27 günde yaklaşık 4 kilo verdim. Benim boylarda 4 kilo farkediliyor. Grup olmasa çoktan bozduydum. Bir gaza geliyor insan![]()
Hoşgeldiniz aramızaGrubunuza yeni katıldım.
Adım Aylin. 45 yaşındayım.
Bu sabah tartıldım 99.6 kg . Boyum 168 cm.
Tekrar hoşgeldiniz
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahBen tartıyı unuttum tamamen.Canım çok sıkgın kemoterapilere baglı premenopoz durumu yasıyorum 15 16 günde bir regl oluyorum.İlaçlar hormon yüklemeleri koşturmaca bitmiyor
Grubunuza yeni katıldım.
Adım Aylin. 45 yaşındayım.
Bu sabah tartıldım 99.6 kg . Boyum 168 cm.
Valla söz kaçamak yok eşim şehir dışından geldi bugün bile dışardan yedik ama bugün sonTekrar hoşgeldiniz
Bu hafta gümbür gümbür giriş yapalım herkes bu hafta bı söz versin kendine kaçamak yok yediğimiz yemekten üç kaşık olsun eksik yiyelim![]()
Afiyet olsun bol keyiflerEki Görüntüle 3626135
Spor yap duş al çocukları yıka karınlarını doyur bu saate kaldı kahvem
Çok geçmiş olsun. İnşallah zamanla düzene girecek hepsi. Rabbim acil şifalar versin inşallahBen tartıyı unuttum tamamen.Canım çok sıkgın kemoterapilere baglı premenopoz durumu yasıyorum 15 16 günde bir regl oluyorum.İlaçlar hormon yüklemeleri koşturmaca bitmiyor
İnşallah bu hafta ve sonraki haftalar dikkat ederek önce 90 lardan kurtulmak istiyorum.Hoşgeldiniz aramıza
Bende 39 yaşındayım
Bu hafta dikkat ederseniz çok güzel eksiler görürsünüz günlük menümüzu yaptığımız sporumuz paylaşıyoruz buraya pazartesi sabahı tartı günümüz![]()
Afiyet olsun. Ben de kahveye bayılırım. Hatta kendimi dizginlemeye çalışırım . Günde 3-4 tane içerim. Dizginlemesem 7-8 olur.Eki Görüntüle 3626135
Spor yap duş al çocukları yıka karınlarını doyur bu saate kaldı kahvem
Ben bu hafta çok motive başladım. Biraz da bizim yemek alışkanlıklarımız çocuklarımıza da miras. Aslında o yüzden bu sefer daha fazla dikkat etmeye söz verdim kendimrTekrar hoşgeldiniz
Bu hafta gümbür gümbür giriş yapalım herkes bu hafta bı söz versin kendine kaçamak yok yediğimiz yemekten üç kaşık olsun eksik yiyelim![]()
İlk kez değil. Genelde kilolu bir insanım. 3 yıl önce 104 kg ile başlayıp 78 kg ya kadar düştüm. 2 yıl korudum kilomu ama son bir yılda tekrar kilo aldım. Kilo almamda en çok gece yemelerim etken. Onu hayatımdan çıkarabilsem dengeyi sağlarım.aylinnn1980 boylarımiz aynı ilk kez mi böyle kilo aldınız. kilo alıp verdiğiniz oldumu
Ama ne güzel vermişsin 78 i görmüşsün ne güzelİnşallah bu hafta ve sonraki haftalar dikkat ederek önce 90 lardan kurtulmak istiyorum.
Afiyet olsun. Ben de kahveye bayılırım. Hatta kendimi dizginlemeye çalışırım . Günde 3-4 tane içerim. Dizginlemesem 7-8 olur.
Ben bu hafta çok motive başladım. Biraz da bizim yemek alışkanlıklarımız çocuklarımıza da miras. Aslında o yüzden bu sefer daha fazla dikkat etmeye söz verdim kendimr
İlk kez değil. Genelde kilolu bir insanım. 3 yıl önce 104 kg ile başlayıp 78 kg ya kadar düştüm. 2 yıl korudum kilomu ama son bir yılda tekrar kilo aldım. Kilo almamda en çok gece yemelerim etken. Onu hayatımdan çıkarabilsem dengeyi sağlarım.
Hoşbuldum bıraktığımda grup çok pasifti inşallah yine öyle değildir. Buraları canlandırmak gerek daha motive olalımTekrar hoşgeldiniz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinBen tartıyı unuttum tamamen.Canım çok sıkgın kemoterapilere baglı premenopoz durumu yasıyorum 15 16 günde bir regl oluyorum.İlaçlar hormon yüklemeleri koşturmaca bitmiyor
Sıkma canını arada oluyor ödem olmuştur. Regl olacaksindie veya başka bişey ben bir ara aylarda takıldım
Aynen bunun için sık sık paylaşım yapmak önemliHoşbuldum bıraktığımda grup çok pasifti inşallah yine öyle değildir. Buraları canlandırmak gerek daha motive olalım![]()
Bende güne sirkeli suyla basliyrodum ama bu aralar midem biraz hassas sadece suyla basliyorum ara öğünde bende kiraz sapı veya yeşil var içeceğim. Ananas evet çok zor bulunuyor hangi ildesin ile göre değişiyor aslındaAynen bunun için sık sık paylaşım yapmak önemli
Akşam yemeği öncesi kiraz sapı çayı içiyorum
Yarın yakinlarimdaki marketlere bakacağım ins ananas bulabilirim genelde Migrostan alıyorum manavda bile olmuyor satilmadigi için getirtmiyorlar galiba
Kabuğundan ödem atıcı çayı yapıyorum kendisinide yogurda ekliyorumara öğün olarak
İstanbul canım manavda oluyor aslında ya ben gittiğimde bitmiş oluyor az mi geliyor bilmiyorum genelde Migrostan ve anpa grostan alıyoruzBende güne sirkeli suyla basliyrodum ama bu aralar midem biraz hassas sadece suyla basliyorum ara öğünde bende kiraz sapı veya yeşil var içeceğim. Ananas evet çok zor bulunuyor hangi ildesin ile göre değişiyor aslında
Yoo aksine çok yediriyor en azından bende öyleBen şimdi hazırlığa dönüyorum. Saati de taktım. Bakalım misafir ağırlamak kaç kaloriymiş![]()