- 2 Temmuz 2024
- 4.245
- 8.330
- 78
- 27
Maşallah canım Allah bağışlasın çok güzel yazmışsın teşekkür ederimSeni öyle iyi anlıyorum ki
Bahçeci Fulya tüp Bebek merkezine gitmiştim tahliller yapıldı regl olmam bekleniyordu tedavi başlamak için 6 yıllık evliydim tedavisiz hamile kaldım o ay
Ama maalesef 37.haftada karnimda öldü kızım 2013 temmuz ayı benim için cehennem gibi geçti
2015de 74 kilodayken Bağcılar Medipol mega üniversite hastanesinde tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım 2016 kızımı kucagima aldım
2022 36 yasimda bı kez daha anne olmak istedim 87 kiloyla transfer sırasında embriyolari Dr zor enjekte etti kilomdan dolayı iki embriyo transfer edildi ikiz olmaz diye düşünürken
Transfer sonrası yatmadım günlük evde rutinini devam ettirdim ağır iş temizlik yapmadım tutmaz diye düşünürken tuttu mucize gerçekleşti
Kilomdan dolayı zor bir hamilelik geçirdim ikizdi bide 110 kiloyla doğuma girdim aşırı ödem vardı serum takılıyordu sürekli enfeksiyon hateketsizlikten sistikce sistim
Aman neyse hepsi geçti gitti ikizler büyüdü Rabbim sanada gönlündekini nasip etsin
Yanındayım canım herşey çok güzel olacak bu sefer ins![]()

Benim stres yöntemim cok kötü bu konuda şimdiden kulağımda duygusal fonlar çalıyor

Sürecim baslamadi ön görüşme yaptık bizde Diyarbakır bahçeci ile. Şimdi biraz kilo vermemn lazım gerçek çaba lazım. Eşim diyor istiyorsan diyetisyene git. Önceki süreçte faydası olmadı ama şimdi olur mu bilmiyorum