• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Canım çokoommm doğum günün kutlu olsun 🥰🥰🩷😍 sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yılların olsun çocuklarınla ve ailenle 😘🥳
Bence bugün marketten hiçbir şey alma sadece git ve kendin için güzel bir şey al boş ver temizliği yemeği bugün de bizden olsun 😂💕🙈 hadi bugün senin doğum günün hepimiz pasta yiyelim 😂😂

Chocolita Chocolita

Chocolita Chocolita dogum günün kutlu olsun Basganim 🌺🌺❤️❤️
Çok sağol bebeğimm🥰😘❤️
Canım çokoommm doğum günün kutlu olsun 🥰🥰🩷😍 sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yılların olsun çocuklarınla ve ailenle 😘🥳
Bence bugün marketten hiçbir şey alma sadece git ve kendin için güzel bir şey al boş ver temizliği yemeği bugün de bizden olsun 😂💕🙈 hadi bugün senin doğum günün hepimiz pasta yiyelim 😂😂

Chocolita Chocolita
Espimmm çok teşekkür ederim canım 😍
Keşke öyle bir özel gücümüz olsa hepimiz bir araya gelebilsek kutlasak beraber ❤️🥰 gönüller bir olsun iyi ki varsınız 🫂

Yaz oraya son mütevazi tencere
Hic mütevazi olamıyorum ya geçen gün annemde gelin dedi ki abla senin elin lezzetli bayağı iyi olmuş tadı falan dedi ..afiyet olsun dedim .
Ondan sonra işte ben işin hakkını vererek yapıyorum en iyisi benim mi diyorsun gibi birsey söyledi tam da hatırlamıyorum evet öyle dedim şok oldu

Hic mütevazi değilsin dedi ..kendimi biliyorum dedim :D

Hic mütevazi olamıyorum ya geçen gün annemde gelin dedi ki abla senin elin lezzetli bayağı iyi olmuş tadı falan dedi ..afiyet olsun dedim .
Ondan sonra işte ben işin hakkını vererek yapıyorum en iyisi benim mi diyorsun gibi birsey söyledi tam da hatırlamıyorum evet öyle dedim şok oldu

Hic mütevazi değilsin dedi ..kendimi biliyorum dedim :D

Ona haklı gurur diyoruz yeterince övülmezsek açığı kapatmalıyız.

1000067889.webp
15 dk lessie yapıldı çok yoruldum ilk bir kav hafta sadece 15 dk lessie ile devam edeceğim Spor vs geçmişim olmayınca beni mahvetti

Günde 15 dk kardio ile başlamıştım ben daha önce. Yavaş yavaş 1 saate çıkarmıştım
Bende önce 15 dk lessie sonra 30 dk sonra 45 olacak şekilde ilerleyeceğim inşallah iyice alıştıktan sonra kilo da verirsem sıkılaşmak için pilates de yapacağım evde şimdi ki planım 15 dk lessie ile devam etmek çok yeniyim Spor konusunda

Bende önce 15 dk lessie sonra 30 dk sonra 45 olacak şekilde ilerleyeceğim inşallah iyice alıştıktan sonra kilo da verirsem sıkılaşmak için pilates de yapacağım evde şimdi ki planım 15 dk lessie ile devam etmek çok yeniyim Spor konusunda
Aynen canım yaparsın zamanla

Back
X