- 1 Mayıs 2024
- 518
- 382
- 23
- 31
Geçmiş olsun neren ağrıyo canımBen ağrılardan ötürü pek birşey yapamaz oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun neren ağrıyo canımBen ağrılardan ötürü pek birşey yapamaz oldum![]()
Tüm bedenim fibromiyalji var bu mevsimlerde ve geçişlerde ağrılar aşırı artıyor gece uykusu da yok malesef Rabb'im razı olsunGeçmiş olsun neren ağrıyo canım![]()
Tamam canım inşallahAğrın varsa sadece yürüyüş yap istersen canm vücudunu çokta zorlama.
Afiyet olsun mavis darti nedir ilk kez duydumSalı menü
Kahvaltı
Yarım dilim tam buğday ekmek azıcık dartı ya bandım
Ara
Bir bardak kefir üç kuru kayısı
Akşam
Yedi kaşık köfteli patates yemeği
4082 adım
2lt su
Çarşamba menü
Yarım dilim kepek ekmeği az dartıya bandım yine
Ara
Bir bardak kefir üç kuru kayısı sekiz fındık
Akşam
Sekiz yemek kaşığı bulgurlu ıspanak
Bir dilim tam buğday ekmek
Duble kahve
3911 adım
espressoc
Chocolita
Merhaba afiyet olsun tam menünüz bu liste mi ?Ben bugün kahvaltıda iki haşlanmış yumurta bir dilim karabuğday ekmeği krem peynir ve bir kaç zeytin yedim akşam da ton balığı ile salata yaptım ara öğünüm yok sade şekersiz sütsüz kahve içiyorum gün içinde.
Akşam işten geldiğimde 10bin falandı yemekten sonra da yürüyüşe çıktık 16bin adıma tamamladımkızlar illa belirli egzerzisi mi yapmak zorundayız? Ben Salı çarşamba perşembe günleri çalışıyorum dolayısıyla cuma cumartesi pazar ve pazartesi açken leslie yapıyorum
Yok aslında senin menünü de alıntı yapmıştım da gitmişTeşekkür ederim ama hatlar karıştı galiba espressooom![]()
Geçmiş olsun aquacım. Yine de leslie ni yapmışsın yarasınİyi geceler kızlar
30.09.2025
Oğlanın hastalık banada bulaştı çok kötüydüm. Diyet dışı oldum zaten. Sporda yapmadım.
01.10.2025
Sabah
2 dilim ekmeğe tereyağ bak sürüp yedim bir tane yumurta haşladım yanına. Yeşil çayla yedim.
Ara öğün 1 avuç kaju 1 ince serit karpuz.
Akşam
Tarhana çorbası bir kase bol salata ile.
Şu miktarı 1 lt
Adım 6.2 k
Bugün sporumu yaptım ama Leslie yaptım hafif olduğu için.
espressoc
Chocolita
Çok iyi yaparsın bebiş küçük müBebeğimi uyutup babasına emanet ettim şimdi yürüyüşe çıkacağım. Bundan sonra yürüyüşü kahvaltıdan önce yapmaya çalışacağım. Eşim bu aralar genelde evden çalışıyor. Fırsatı değerlendireyim![]()
Tedavisi var mı canım ilaç kullanıyor musunTüm bedenim fibromiyalji var bu mevsimlerde ve geçişlerde ağrılar aşırı artıyor gece uykusu da yok malesef Rabb'im razı olsun
11 aylık canmÇok iyi yaparsın bebiş küçük mü![]()
Allah bağışlasınBebeğimi uyutup babasına emanet ettim şimdi yürüyüşe çıkacağım. Bundan sonra yürüyüşü kahvaltıdan önce yapmaya çalışacağım. Eşim bu aralar genelde evden çalışıyor. Fırsatı değerlendireyim![]()
Evet canm yazılımcı. Genelde evden çalışıyor.Allah bağışlasın
Eşin yazılımcı mı canım
18 yıldır uğraşıyorum net bir tedavi bulamadım ilaclarida anti depresan ve cortizon ve güçlü ağrı kesiciler veriyorlar onlar daha da mahvediyorTedavisi var mı canım ilaç kullanıyor musun
Allah bağışlasın çok minikmis11 aylık canm