- 2 Temmuz 2024
- 4.211
- 8.119
- 78
- 27
Hiçbir şey yemezsen sadece kabak akşam seni kesecek mi çünkü tek öğün yapınca insanın akşam gözü dönüyorBen bugün tek öğün yapıyorumakşama az yağda soldurduğum kabakları yoğurtlayıp yicem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şey yemezsen sadece kabak akşam seni kesecek mi çünkü tek öğün yapınca insanın akşam gözü dönüyorBen bugün tek öğün yapıyorumakşama az yağda soldurduğum kabakları yoğurtlayıp yicem
![]()
Bende şöyle oluyorHiçbir şey yemezsen sadece kabak akşam seni kesecek mi çünkü tek öğün yapınca insanın akşam gözü dönüyoryani benim öyle oluyor
Rabb'im ezelen ve ebeden razı olsun canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin![]()
Geçmiş olsunTüm bedenim fibromiyalji var bu mevsimlerde ve geçişlerde ağrılar aşırı artıyor gece uykusu da yok malesef Rabb'im razı olsun
Geçmiş olsunKızımı balkonda beklerken depremi hissettim basım dönüyor sandım açlıktan karsi binadan
Deprem oluyor diye bağırarak çıkınca anladım
Bütün vücudum uyustu stresten çocukları hazırlayıp çıkmam yarım saat zaten hiç çıkmadım dışarıya
Allah'ım beterinden korusun![]()
Geçmiş olsunKızımı balkonda beklerken depremi hissettim basım dönüyor sandım açlıktan karsi binadan
Bütün vücudum uyustu stresten çocukları hazırlayıp çıkmam yarım saat zaten hiç çıkmadım dışarıya
Geçmiş olsun aquacım. Yine de leslie ni yapmışsın yarasın![]()
Rabb'im ezelen ve ebeden razı olsun canım teşekkür ederim
Kızımı balkonda beklerken depremi hissettim basım dönüyor sandım açlıktan karsi binadan
Çok geçmiş olsun canımBende banyoda yakalandım. Rabbim beterinden korusun![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım![]()
Çok geçmiş olsun. Nereniz ağrıyor? Zerdeçalın ağrı kesici özelliği var, onu da deneseniz.18 yıldır uğraşıyorum net bir tedavi bulamadım ilaclarida anti depresan ve cortizon ve güçlü ağrı kesiciler veriyorlar onlar daha da mahvediyor
Özel klinik buldum bir tane araştırdım 3 4 ay sürecek en az 40 50 bin TL lazım günlük yada bir kaç gün gitmek gerekiyor
Ozel kliniğe gittim bir ara ama altından kalkamadım malesef maddi olarakEki Görüntüle 3652131
Öyle canım. Olsun bugünümüze çok şükürKeşke evde çalışabilse. Zaten bütün iş bilgisayarda, yollarda boşuna vakit kaybediyorlar.
Kas romatizması canım tüm vücudum ve kemiklerim teşekkür ederim hemen şimdi içeceğim ona yeni başladım bakalım önceden ara ara içiyordum artık günlük içeceğimÇok geçmiş olsun. Nereniz ağrıyor? Zerdeçalın ağrı kesici özelliği var, onu da deneseniz.
Kızlar İstanbul veya çevresinde olan var mı ben istanbuldayım depremi hissettiniz mi ben 23 nisanda olan depremden sonra çok korkuyorum çünkü o gün evde yalnızdım ve üst katta oturuyoruz yıkılmasını bekledim o kadar diyim zaten eski binao yüzden artık ufak depremlerde bile kalbim pır pır ediyor gerçi bugünkü pek de ufak değildi ama neyse hisseden herkese geçmiş olsun allahım daha büyüğünden korusun
![]()
Kızımı balkonda beklerken depremi hissettim basım dönüyor sandım açlıktan karsi binadan
Hisseden herkese geçmiş olsunBende banyoda yakalandım. Rabbim beterinden korusun![]()
Nohut salçalı mıÇarşamba menü
Sabah 14.30
Sebzeli yumurta
Peynir domates
3 dilim tb ekmek
Ara boş
Aksam 19.00
Etli nohut
Bolca salata
1 dilim tb ekmek
20 dk egzersiz yaptım
1.5 litre su
Günün 4 saati uyku ile geçtiği için kahvaltı geç saate kaldı geç olunca yemekte geç oldu tabi bugün düzene gireceğim inşallah
espressoc
Chocolita