• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızımı balkonda beklerken depremi hissettim basım dönüyor sandım açlıktan karsi binadan
Deprem oluyor diye bağırarak çıkınca anladım
Bütün vücudum uyustu stresten çocukları hazırlayıp çıkmam yarım saat zaten hiç çıkmadım dışarıya
Allah'ım beterinden korusun 🤲

Bende banyoda yakalandım. Rabbim beterinden korusun 😔🤲

Kızlar İstanbul veya çevresinde olan var mı ben istanbuldayım depremi hissettiniz mi ben 23 nisanda olan depremden sonra çok korkuyorum çünkü o gün evde yalnızdım ve üst katta oturuyoruz yıkılmasını bekledim o kadar diyim zaten eski bina :( o yüzden artık ufak depremlerde bile kalbim pır pır ediyor gerçi bugünkü pek de ufak değildi ama neyse hisseden herkese geçmiş olsun allahım daha büyüğünden korusun😢🙏🏻
Çok geçmiş olsun. Allah büyük deprem bir daha göstermesin inşallah.

Kızlar İstanbul veya çevresinde olan var mı ben istanbuldayım depremi hissettiniz mi ben 23 nisanda olan depremden sonra çok korkuyorum çünkü o gün evde yalnızdım ve üst katta oturuyoruz yıkılmasını bekledim o kadar diyim zaten eski bina :( o yüzden artık ufak depremlerde bile kalbim pır pır ediyor gerçi bugünkü pek de ufak değildi ama neyse hisseden herkese geçmiş olsun allahım daha büyüğünden korusun😢🙏🏻

Hisseden herkese geçmiş olsun 😞 bende İstanbuldayım. Dışarıdaydım hissetmedim. Baktım herkes birbirini arıyor telaş halinde. Allahım korusun toprağa sakinlik versin
Geçmiş olsun 💐

Salçasız sadece haşlıyor ve pilav ile karistiyorsunuz tavuk suyuyla nohut pilav çok güzel oluyor bende çok seviyorum
Yok biz onu yemek olarak yiyoruz :))
Zeytinyagda sogan kavurup ,nohut, tuz ekliyoruz azıcık pişiyor..dugun yemeklerinde de bu şekilde salçasız oluyor :D

Yok biz onu yemek olarak yiyoruz :))
Zeytinyagda sogan kavurup ,nohut, tuz ekliyoruz azıcık pişiyor..dugun yemeklerinde de bu şekilde salçasız oluyor :D
Aslında biz Türkler hiç salça kullanmıyormusuz sonradan alışkanlık edinmisiz farklıymış bir denemek lazım benim eşim oğlanlar yemez ama kendime yapayım bir gün

Kızımı balkonda beklerken depremi hissettim basım dönüyor sandım açlıktan karsi binadan
Deprem oluyor diye bağırarak çıkınca anladım
Bütün vücudum uyustu stresten çocukları hazırlayıp çıkmam yarım saat zaten hiç çıkmadım dışarıya
Allah'ım beterinden korusun 🤲
Ay geçmiş olsun nerede oldu

Aslında biz Türkler hiç salça kullanmıyormusuz sonradan alışkanlık edinmisiz farklıymış bir denemek lazım benim eşim oğlanlar yemez ama kendime yapayım bir gün
Bilmiyorum buralarda hep öyle pişiyor..ama benim ailemde salça katmazdi ☺️

Bende merak ettim bana da gelmedi tart mi acaba 😂
Bizim tarti dediğimiz bir ürün var .sutun kaymağı cigden alınıp..sonra kendi kendine ocakta kizartiliyor ..görüntüsü keş dediklleri şeye benziyor ama bizimki ciğ sutun yağından yapiliyor ..biz ona tarti diyoruz dartı diyince o aklıma geldi 😂😂

Ay kızlar delireceğim. Erkeklerin de belalısı olur mu ? Eşimin çalıştığı hastanede bir hemşire sürekli yazıp duruyor her yerden istek atıyor daha bugün bana söyledi delirdim. Kadın evli 2 çocuğu var amaci ne anlamıyorum eşimin hesaplarindan engelledim şimdi de yazmış sorun ne

Ay kızlar delireceğim. Erkeklerin de belalısı olur mu ? Eşimin çalıştığı hastanede bir hemşire sürekli yazıp duruyor her yerden istek atıyor daha bugün bana söyledi delirdim. Kadın evli 2 çocuğu var amaci ne anlamıyorum eşimin hesaplarindan engelledim şimdi de yazmış sorun ne
Kaltak çünkü başka bir açıklaması yok

Back
X