- 2 Temmuz 2024
- 4.211
- 8.116
- 78
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç aya olacak canım eminimAz önce bana olmayan bir elbise aldım![]()
Ben de 2 yıl önce kot pantolon almıştım hala olmuyorAz önce bana olmayan bir elbise aldım![]()
Az önce bana olmayan bir elbise aldım![]()
2 hafta önce seksiyli şort takım aldımBen de 2 yıl önce kot pantolon almıştım hala olmuyor![]()
İnşallah canımBir kaç aya olacak canım eminim
70 kiloyken zorrrrla girdiğim vardı bir tane. Ama nefes almaman lazımBen de 2 yıl önce kot pantolon almıştım hala olmuyor![]()
Girersin canım2 hafta önce seksiyli şort takım aldımtabiiiki M beden
amaaaa giricem onun içine
![]()
Tabi başarıcazİnşallah canım
70 kiloyken zorrrrla girdiğim vardı bir tane. Ama nefes almaman lazım65 olsam olurmuş demek ki. İşte her şey sırasını bekliyor
Girersin canımhadi inşallah başarırız kızlar
İnşallah inşallah bakalımİnşallah canım
70 kiloyken zorrrrla girdiğim vardı bir tane. Ama nefes almaman lazım65 olsam olurmuş demek ki. İşte her şey sırasını bekliyor
Girersin canımhadi inşallah başarırız kızlar
Ya bende evde şort giyiyorum ama hiç memnun değilim bacaklarımdan2 hafta önce seksiyli şort takım aldımtabiiiki M beden
amaaaa giricem onun içine
![]()
Yapabilirsen o gwj nin videolarından yap çok güzel inceltiyor o benim de bacaklarım kalınYa bende evde şort giyiyorum ama hiç memnun değilim bacaklarımdan![]()
Etkiler canım ben geçen reglin ikinci günü baş ağrısından duramadım bi baktım tansiyon çıkmışSağol canım. Bayağıdır çıkmıyordu aslında. Korkumdan bir şeyde yiyemem şimdi. Birazdan yürüyüşe çıkarım. Regl de etkiler mi acaba
Evet canım yapıyorum onu hatta yıllardır güzel bir şekilde akip gidiyor videoları çok seviyorumYapabilirsen o gwj nin videolarından yap çok güzel inceltiyor o benim de bacaklarım kalın
Evde durmayı ben de çok seviyorum kendime hobilerime vakit ayıracak zamanım oluyor psikolojik olarak çok iyi geliyor eğer ki kafam rahatsaÇok şükür bugün evdeyim kırk dakika leslie yaptım![]()
Ahh evet sürekli evde kalabilirim yani bi yerden para gelseEvde durmayı ben de çok seviyorum kendime hobilerime vakit ayıracak zamanım oluyor psikolojik olarak çok iyi geliyor eğer ki kafam rahatsa![]()
SüpersinÇok şükür bugün evdeyim kırk dakika leslie yaptım![]()
Bende çok seviyorum onu leslie gibi sıkmıyorEvet canım yapıyorum onu hatta yıllardır güzel bir şekilde akip gidiyor videoları çok seviyorum