• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hoş buldum canım ☺️nasılsın baya oldu görüşmeyeli
Şükür canım iyiyim sen nasılsın, bebiş nasıl? Ben ASLInda bıraktığın gibi almalar, vermeler devam ediyor, 🙃 inşallah hedefimizi bir gün yakalayacağız. 💪
Var mı benimle spora gelen 😍🙈 hadi hadi kalkkkiinn artık ev temizliginden önce spora öncelik vereceğim eşim de nöbetçi
Sabah kızçemle 10 dakika kadar yürüdüm. 🌸
Eki Görüntüle 3677254
Midem kötü o yüzden hindibami sütlü yaptım inşallah iştah kapatma etkisi azalmaz 🪷
Geçmiş olsun canım, laktoz beni, midemi çok kötü etkiliyor. Süt kullanırken de dikkat et .

Günaydın kizlar gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah tartildim malum pazar kahvaltı geç bitti anca yazabildim
Tam 82 kiloyum 🥺🙄 bugün itibariyle başlıyorum bol su önceliğim olacak emzirme olduğu için Chocolita Chocolita
IMG_20251123_110613.webp

Şükür canım iyiyim sen nasılsın, bebiş nasıl? Ben ASLInda bıraktığın gibi almalar, vermeler devam ediyor, 🙃 inşallah hedefimizi bir gün yakalayacağız. 💪

Geçmiş olsun canım, laktoz beni, midemi çok kötü etkiliyor. Süt kullanırken de dikkat et .
Olsun canım en azindan çok fazla almamamissindir, kontrolü elden bırakmamak önemli, benim bebiş 3 aylık oldu kilo çok rahatsız etmeye başladı beni emzirmeden dolayı ciddi bir diyet yapamıyorum ama ne kadar dikkat edersem o kadar iyi

Laktozsuz süt alıyorum bende o yüzden arada

Var mı benimle spora gelen 😍🙈 hadi hadi kalkkkiinn artık ev temizliginden önce spora öncelik vereceğim eşim de nöbetçi
Ben dün sırf yürümek için dışarı çıktım. Be sefer de cebim boşaldı 😊
Bugün kalkabilirsem komple temizlik yapacağım. Ama senin kahveyi görünce canım çekti. 😋

Ben dün sırf yürümek için dışarı çıktım. Be sefer de cebim boşaldı 😊
Bugün kalkabilirsem komple temizlik yapacağım. Ama senin kahveyi görünce canım çekti. 😋
Dışarı çıkmak çok zor geliyor bana ya evde yürüyorum o yüzden 😂 kahveni yap iç o çok güzel bir keyif aracı 😂

Olsun canım en azindan çok fazla almamamissindir, kontrolü elden bırakmamak önemli, benim bebiş 3 aylık oldu kilo çok rahatsız etmeye başladı beni emzirmeden dolayı ciddi bir diyet yapamıyorum ama ne kadar dikkat edersem o kadar iyi
Aslında emzirme kilo yaktırıyor. Beslenmeyr dikkat etmek lazım sadece. Ben emzirirken soframa hep 1 sebze yemeyi, 1 et yemeği, yoğurt ve salata koyardım. Bize kilo aldıranlar abur cuburlar hep.

Aslında emzirme kilo yaktırıyor. Beslenmeyr dikkat etmek lazım sadece. Ben emzirirken soframa hep 1 sebze yemeyi, 1 et yemeği, yoğurt ve salata koyardım. Bize kilo aldıranlar abur cuburlar hep.
Kesinlikle öyle fazladan 500 kalori yakıyorsun ama iştah da açılıyor, dengeli beslenmek lazım paketli gıdadan uzak durmaya çalışacağım

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Cezama yarın başlayacağım inşallah. Kuran kursuna başladım 😍
Spor da yapmaya çalışacağım . Dün full temizlik yaptım bugün misafirlerim vardı sürekli ayak üstündeydim ama adım olarak gerideyim
Bugün diyet dışına çıkmadım şükür
IMG_2145.webp
IMG_2146.webp

Eklentiler

• IMG_2144.webp
    IMG_2144.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_2147.webp
    IMG_2147.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 0
Back
X