• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bu bilgiler çok kıymetli ❤️ iyi ki varsın canım
Öğrencilerin ne şanslı
Çok teşekkür ederim çokom, aklıma geldikçe paylaşmaya devam edeceğim inşallah. 🙏
Bu haftaki denge egzersizlerinde kalan gün sayısı.
Cuma akşamına kadar tamamlanmalı. Normalde perşembe son gün olması gerekir çünkü cuma tartı günümüz. Yeni denge egzersizi başlar. Ama ben cumayı da dahil ettim

3 Günlük Haftalık Denge EgzersiziKalan
@Acquaa1
asliogretmen asliogretmen 1
@Goklerce2
@Drdentist1

Aslıcım bu adımların görüntüsünü almam gerekiyor. Bunlar geldiği durumda 1 günlük egzersizin kalmış oluyor
tamam canım atıyorum. ♥️

Denge Egzersizlerim
IMG_4729.webp
IMG_4730.webp
IMG_4731.webp

Bu sabah tam pes etmek üzereydim . Desim gruptan da çıkayım yeter veremicem dedim . Biraz da adetten dolayı ruh halim berbat 🥲
Hepinizin azmi ayrı ayrı geldi gözümün önüne. Dedim bir haftan gitse bile kalan günler senin . Kötü de olsan devam et
İnan ki hepimiz aynı duygulardayız şu an. Grup olarak sessiz bir iletişim halindeyiz. Önce dille başlarmış diye dilimizden düşürmüyoruz. Ama beyin ikna olmuyor. Olsun diyor direniyoruz. Duyurana kadar biraz. Ne kadar istersek o zaman olacak.
Birbirimize güç olacağız böyle ne yapalım. Bende durdum. Bugün biraz karşı koyamadım mesela. Hesapta bu 2 gün çok güzel dikkat edecektim. Reglin sonlarındayım. İzin verdim beni oradan oraya evirdi çevirdi. Halbuki reglkende kilo verirdim istesem. Yarında kahvaltıya misafirim var
Kızlar hızlıca ödem artıran bildiğiniz tarif var mi
Hıphızlı ödem atma deyince de biz 🫡😂 aşkım bildiğim tek tarif maydanoz demleyip biraz da limonla içmek. Chatcpt den

İnan ki hepimiz aynı duygulardayız şu an. Grup olarak sessiz bir iletişim halindeyiz. Önce dille başlarmış diye dilimizden düşürmüyoruz. Ama beyin ikna olmuyor. Olsun diyor direniyoruz. Duyurana kadar biraz. Ne kadar istersek o zaman olacak.
Birbirimize güç olacağız böyle ne yapalım. Bende durdum. Bugün biraz karşı koyamadım mesela. Hesapta bu 2 gün çok güzel dikkat edecektim. Reglin sonlarındayım. İzin verdim beni oradan oraya evirdi çevirdi. Halbuki reglkende kilo verirdim istesem. Yarında kahvaltıya misafirim var

Hıphızlı ödem atma deyince de biz 🫡😂 aşkım bildiğim tek tarif maydanoz demleyip biraz da limonla içmek. Chatcpt den
Çokom şuan gebelik planladığım için maydanoz kullanmıyorum. Gebe olmadığımi bilsem inek gibi yayılacam bütün gün 😂 ama bir umut işte

Back
X