Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de bir haftadır tatlı alıp geliyorGünaydın kızlar. Diyetleri hep erkolar bozuyor nöbetten gelirken simit poğaça almış gelmiş gel de yeme şimdi![]()
Çok teşekkür ederim çokom, aklıma geldikçe paylaşmaya devam edeceğim inşallah.Bu bilgiler çok kıymetliiyi ki varsın canım
Öğrencilerin ne şanslı
tamam canım atıyorum.Bu haftaki denge egzersizlerinde kalan gün sayısı.
Cuma akşamına kadar tamamlanmalı. Normalde perşembe son gün olması gerekir çünkü cuma tartı günümüz. Yeni denge egzersizi başlar. Ama ben cumayı da dahil ettim
3 Günlük Haftalık Denge Egzersizi Kalan @Acquaa 1 asliogretmen
1 @Goklerce 2 @Drdentist 1
Aslıcım bu adımların görüntüsünü almam gerekiyor. Bunlar geldiği durumda 1 günlük egzersizin kalmış oluyor
Kızlar hızlıca ödem artıran bildiğiniz tarif var mi
Ah napacagiz bunları iki tane caksak miBenimki de bir haftadır tatlı alıp geliyor![]()
Estağfurullah ne özrü kabak aldım gittim kendime yarın çorbasını yapacağım tartı öncesi fayda eder belkiözür canım
![]()
Afiyet şifa olsun canımEstağfurullah ne özrü kabak aldım gittim kendime yarın çorbasını yapacağım tartı öncesi fayda eder belki
İnan ki hepimiz aynı duygulardayız şu an. Grup olarak sessiz bir iletişim halindeyiz. Önce dille başlarmış diye dilimizden düşürmüyoruz. Ama beyin ikna olmuyor. Olsun diyor direniyoruz. Duyurana kadar biraz. Ne kadar istersek o zaman olacak.Bu sabah tam pes etmek üzereydim . Desim gruptan da çıkayım yeter veremicem dedim . Biraz da adetten dolayı ruh halim berbat
Hepinizin azmi ayrı ayrı geldi gözümün önüne. Dedim bir haftan gitse bile kalan günler senin . Kötü de olsan devam et
Hıphızlı ödem atma deyince de bizKızlar hızlıca ödem artıran bildiğiniz tarif var mi
Kabak çorbası iyi fikir. Ya çorbanın her türlüsü bence sadece çorba içildiği takdirde kilo verdirirYarın full kabak çorbası yapmayı düşünüyorum kimse bana detoks tarifi atmadı![]()
Çokom şuan gebelik planladığım için maydanoz kullanmıyorum. Gebe olmadığımi bilsem inek gibi yayılacam bütün günİnan ki hepimiz aynı duygulardayız şu an. Grup olarak sessiz bir iletişim halindeyiz. Önce dille başlarmış diye dilimizden düşürmüyoruz. Ama beyin ikna olmuyor. Olsun diyor direniyoruz. Duyurana kadar biraz. Ne kadar istersek o zaman olacak.
Birbirimize güç olacağız böyle ne yapalım. Bende durdum. Bugün biraz karşı koyamadım mesela. Hesapta bu 2 gün çok güzel dikkat edecektim. Reglin sonlarındayım. İzin verdim beni oradan oraya evirdi çevirdi. Halbuki reglkende kilo verirdim istesem. Yarında kahvaltıya misafirim var
Hıphızlı ödem atma deyince de bizaşkım bildiğim tek tarif maydanoz demleyip biraz da limonla içmek. Chatcpt den
Kabak çok lezzetli değil ama iyi ödem attırıyorKabak çorbası iyi fikir. Ya çorbanın her türlüsü bence sadece çorba içildiği takdirde kilo verdirirah ah bende yapmayı çok istiyorum