• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ne bilim çokom inan burdan bi kere kopunca herşey mahvoluyor. Dediğin gibi enerjisel olarak birebir iletişim halindeyiz. Birbirimizi öyle yada böyle bi şekilde destekleyip güzel bi sonuca ulaşıyoruz. Ben biraz da herşeyden yoruldum sanırım bu hafta da onun acısı çıkıyor. Burdan başka bi yerde ya kimsede herhangi bi konuda herhangi bir destek yok.
En basiti sabah sabah midem çok bulandı kustum. Gün boyu da hep bulantı şişkinlik ve ağrı vardı akşam anlatıyorum eşime “e çok kilo verdin kendine dikkat etmiyorsun ondan oluyor “ dedi 🥺
Yani yorgun musun üzgün müsün ya da gerçekten hasta mısın değil . Ya vücudum tepki veriyor artık herşeye . Ne kilo vermesi. Saçlarım yumak yumak dökülüyor. Yüzümde ellerimde egzama oluşmaya başladı . Kaldı ki sağlıksız bi şekilde vermedim kilomu çok bi kilo da vermedim
Belim ağrıyor bacaklarıma vuruyor o da mı zayıfladığım için 😕
Adamların kafası düz çalışıyor maalesef

IMG_20251205_110325.webp
Geçen hafta 57.4
Bu hafta 57.6
+200 gr
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Kızlar ben niye böyle oldum bilmiyorum diyet yapacağım derken üstüne kilo almaya başladım

12 Aralık Yıldızlar Ligi

⭐ marmelad01 marmelad01 (-1.361) ⭐
⚔️
⭐ Acquaa Acquaa (-1.145) ⭐

Kızlarrr maşallah bu hafta süpersiniz 🔥😍
İnşallah devamı olsun. Darısı da bize ❤️
3. En yüksek yüzde TheDandelion TheDandelion -0.910 yaptı 🫡 Bu grupta uyarısı olan yok o yüzden sildirme de yok. Ayrıca bundan dolayı tebrik ediyorum 🌟
Sonra da G Goklerce ve asliogretmen asliogretmen takip ediyor. Harika kilo verdiniz 🎉

Back
X