• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çoğumuzda var bence. Yarınki tartımı asla görmek istemiyorum. Ama tabi ki kurallar var tartılıcam yüzleşicem. Barışmamız lazım canım. 2026 ya girmeden önce bu son günlere dikkat et çok güzel bir enerji geliyor. Hemde 3 aylara giriyoruz. Gerçekten değerlendirirsek zamanlama çok güzel olacak. Niyetimizi edelim, beraberiz burada. İnişli çıkışlı olsa da bir yol üzeri olalım
Evet güzel bir zaman gerçekten de. Ben de yarın hiç tartilmak istemiyorum tartıyı da görmek istemiyorum zaten psikolojim benim canım

9 aralık salı
Sabah 1h.yumurta, zeytin peynir domates salatalık
Öğle 1tb et yemeği, 3yk pilav, 1k.salata
Akşam et döner 1lavaş arasında, yeşillik
Su 2lt.
Spor sonra yazayım

10 aralık çarşamba
Sabah 1h.yumurta, zeytin peynir domates salatalık
Öğle 1parça tavuk, 1k.salata
Akşam 1tb nohut yemeği, 3yk makarna, 1d.ekmek, turşu
Su 2lt.
Spor sonra yazayım.

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
10 aralık 11499 adım
9 aralık 10331 adım

Canım bu adımların ekran görüntüsü gelirse 1 günlük denge egzersizin kalmış olacak
Screenshot_20251211_211315.webp Screenshot_20251211_211306.webp

merhaba sizin ne gibi belirtileriniz vardı ve teşhisi nasıl konuldu ben 3 ay önce doğum yaptım yaklaşık bir aydır sırt bel ağrılarım var işin tuhaf tarafı ilk başlarda gece yatıp sabah kalkınca olan ağrılardı dönmekte ayağa kalkmakta zorlanıyordum bu sıralar tüm gün ağrım var gün içinde hafif ağrılar ama geçen hafta fizik tedavi doktoruna gittim crp sedim normal rontgen normal kemik kütlen-1 osteopeni ama ağrılarım geçmezse tekrar gel mr çekeriz dedi ağrılarım hala devam ediyor internette as bılgularının böyle olduğu yazıyor çok korkuyorum hafif duruş bozukluğum da var doktorda söyledi bundan ziyade iki haftadır gözüm kendi kendine kanlanıp geçiyodu iki gündür geçmiyor bugün doktora gittim gözde bir problem yok ağrı batma plursa Tekrar gel dedi üveit olur diye çok korkuyorum zaten gözlerim bozuk lens gözlük kullanıyorum
Selamlar özelden uzun uzun yazdım. İstediğinizi sorabilirsiniz oradan🫶🏼🤗

merhaba sizin ne gibi belirtileriniz vardı ve teşhisi nasıl konuldu ben 3 ay önce doğum yaptım yaklaşık bir aydır sırt bel ağrılarım var işin tuhaf tarafı ilk başlarda gece yatıp sabah kalkınca olan ağrılardı dönmekte ayağa kalkmakta zorlanıyordum bu sıralar tüm gün ağrım var gün içinde hafif ağrılar ama geçen hafta fizik tedavi doktoruna gittim crp sedim normal rontgen normal kemik kütlen-1 osteopeni ama ağrılarım geçmezse tekrar gel mr çekeriz dedi ağrılarım hala devam ediyor internette as bılgularının böyle olduğu yazıyor çok korkuyorum hafif duruş bozukluğum da var doktorda söyledi bundan ziyade iki haftadır gözüm kendi kendine kanlanıp geçiyodu iki gündür geçmiyor bugün doktora gittim gözde bir problem yok ağrı batma plursa Tekrar gel dedi üveit olur diye çok korkuyorum zaten gözlerim bozuk lens gözlük kullanıyorum
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. 💐

12 Aralık Yıldızlar Ligi

⭐@marmelad01 ⭐
⚔️
⭐@Acquaa ⭐

Lig yıldızları tartıyı özelden,
Diğer herkes topiğe gönderir.
Herkese bol eksiler ❤️

+/sabit gelenler olabilir.
Hiç modumuz düşmesin.
Yine kalkar sıfırdan başlarız 🔥
Ayrıca 2025 in son günleri
Yeni başlangıçlar için tam aradığımız zamanlama
Gün bugündür kızlar
Ne olduysa oldu.
Herrrr şeyi geride bırakıp tazelenelim ☘️✅✨

Merhabalar Chocolita Chocolita
Yarın ben de tartı sonucumu paylaşarak aranıza tekrardan katılayım.
Cuma günü saat kaça kadar tartı sonucumuzu paylaşabiliyoruz?🥰

Merhabalar Chocolita Chocolita
Yarın ben de tartı sonucumu paylaşarak aranıza tekrardan katılayım.
Cuma günü saat kaça kadar tartı sonucumuzu paylaşabiliyoruz?🥰
En son 14:59 a kadar gönderebiliyorsun canım. Ama uyarı gelmemesi için konulan bir sınır bu. Yoksa sabah kalkar kalkmaz göndermemiz gerekiyor

Çok geçmiş olsun 💐 Allah şifalar versin

Şükür bugünümüze canım. Psikolojik olarak adapte olmaya çalışıyorum bende. Sen nasılsın
Bende iyiyim şükür
Büyüğün LGS maratonu küçüğün en hareketli dağıtma senesi
Kendim kilo meselesi
Cebellesiyorum her yandan
Akıl sağlığımi korumaya çalışıyorum 😂

Bugün ki menü
Sabah - 1 yumurta, peynir, zeytin, tere, çeyrek avokado , 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Ara - yulaf ezmesi içine yarım muz 1 kuru incir biraz tarçın 1 Türk kahvesi.
Akşam - tavuklu salata. 3 lt su.
30 dk leslie
espressoc espressoc Chocolita Chocolita
Screenshot_20251211_222952_Samsung Health.webp
20251211_222134.webp

Back
X