• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bir arkadasim da keto yaptı ama o kısa dönem yapılıyor neden bu kadar uzun yaptın😱
Yaşam şekli haline getirmeye calışıyorum canım zatem kilom yok benim.Yapılan araştırmalar kanser ve romatolojik hastalıklara iyi geldigini gösteriyor.Doktorda tavsıye edince yapmaya başladım ama sürdürmesi çok zor bir beslenme neredeyse herşey yasak

Yaşam şekli haline getirmeye calışıyorum canım zatem kilom yok benim.Yapılan araştırmalar kanser ve romatolojik hastalıklara iyi geldigini gösteriyor.Doktorda tavsıye edince yapmaya başladım ama sürdürmesi çok zor bir beslenme neredeyse herşey yasak
Aslında hepimizin yapması gereken. Bugün bütün hastalıklar boğazımızdan geçenlerle alakalı diyorlar

Yok çokom ters hareket yapmadım. Ama ne bilim orda bi ağrı var ara ara bacağıma vuruyor ☹️ büyük ihtimalle fıtık diyecekler . O yüzden gitmiyorum
Bende kitlenip kalıyordum canım. İğne batar gibi çok kötü. Senin gibi doktora gitmedim. Ama aynı zamanda kilo vericem diye egzersiz yapıyordum. Bir program vardı hep ona uyuyordum. Oradaki esneme hareketleri sayesinde rahatladım. Bilerek yapmadım ama oda öyle gelişti. Esneme hareketleri iyi geliyor

Bende kitlenip kalıyordum canım. İğne batar gibi çok kötü. Senin gibi doktora gitmedim. Ama aynı zamanda kilo vericem diye egzersiz yapıyordum. Bir program vardı hep ona uyuyordum. Oradaki esneme hareketleri sayesinde rahatladım. Bilerek yapmadım ama oda öyle gelişti. Esneme hareketleri iyi geliyor
Yapıyorum canım inan yürüyüş iyi geliyor bi de

Merhaba
Sabah- 1 yumurta, biraz peynir, yeşillik, zeytin, yarım dilim çavdar ekmegi 3 bardak çay.
Ara - sade Türk kahvesi 2 mandalina yarim avuç kabak çekirdeği.
Akşam- 1 kase yeşil mercimek çorbası (dünden kalmıştı) 1 kase yoğurt birazda salata 1 dilim çavdar ekmeği.
2,5 litre su.
Bugün yürüyüş yapamadım maalesef.

Merhaba arkadaşlar
Cilt bakımına gittim geldim artık ayda bir kere gideceğim komedanlar bu kaç temizlendi köklü olanlar lazerle yakılır dedi yüzümde bı kaç tane de et beni var onlarda yakılacak Ocak ayında yaptıracağım

Menüm sabah
10:00 iki dilim tm buğday ekmeği ile tost yeşillik zeytin

15:00
Sade türk kahvesi biraz kuruyemiş yedim annemle

16:00 bir bardak kefir içip spor yaptım

17:30 bı tabak kıymalı nohut yemeği salata

20:00
Bir kalın dilim havuçlu Cevizli kek 😐😐
espressoc espressoc
30dk leslie yaptım

Geçmiş olsun canım. Biz de iyileşemiyoruz. Gribe bağışıklık kazanılmıyor sanki. Ben grip oldum sonra Miraç oldu. Ben iyileşmiştim tekrar bana geçti. Miraç da topladığı halde tekrar grip. Böyle bir döngü

Çok geçmiş olsun canım sanada. Bana da eşimden bulaşıyor o atlatıyor bana benden ona tam bir kısır döngüye döndü. Gerçekten dediğin gibi gribe bağışıklık kazanılmıyor. Ben fazla hasta olmazdım ama benimde bağışıklık nanay olmuş gibi bu sene özellikle 🥲

Ben yarın uzun zamandır yapmadığım bir açlık yapmak istiyorum. Cumayı da eklersem inşallah güzel olur. Bu haftayı kurtarır mı hayır. Ama haftaya hazırlık olur. Yılbaşında 69 kilo olmak istiyorum

Hasta olan herkese geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Bizde de kısır döngü içerisindeyiz şimdi yine oğlum grip oldu ve öksürükten uyuyamiyor uyuyor öksürüyor ağlıyor geri uyutuyorum 😐😐

Back
X