- Emoji Skoru
- 29.923
- Puanlar
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim iyi olacak benim için de kendime gelince görüşmek üzereD Drdentist son zamanlarda sıkıntılar olduğunu biliyorum. Rabbim feraha çıkarsın inşallah her şey yoluna girer. Bu süreçte diyete de adapte olamadın. 1 uyarı vardı canım, geçen haftaki egzersiz yapılmadığı için 2. Uyarı geldi. Bugünde Aylık sonuç + gelince 3. Uyarı oldu. Menülerde de yeteri tik yoktu. Az sonra paylaşacağım o listeyi de.
Listeden çıkarmak durumundayım. Ama biliyorsun yeni kuralımız var.
Liste dışı olanlar, bir süre uzak kalıp yine dönme talebi olursa 1 kereye mahsus dönme hakkı oluyor. 2 hafta deneme süreleri olup her şey uyumlu devam ederse kalıcı oluyorlar.
Şimdi kafa izni gibi düşün bunu. Kendine dikkat et
espressoc
Allah kabul etsin espimKızlar dün yazamadım diyet dışıyim bugün oruç tuttum
Amin canım Allah razı olsun Ramazan ayından beri ilk kez tuttumAllah kabul etsin espim
Merhabalar,
1 bardak süt içtim.
1 dilim tam buğday ekmeğine sürdüğüm taze peynir,
2 haşlanmış yumurta,
10 yeşil zeytin,
3 küçük domates,
+1 dilim tam buğday ekmeği yedim. (11:30)
Akşam 18:30' a kadar sadece kahve ve su içeceğim. Belki 1 bardak cafe latte de içebilirim.
Eki Görüntüle 3687889
Dışarıdayım, sinemadan yeni çıktım. Eve gidene kadar birşey yemeyeceğim. Eve gidince acıkırsam sadece 1 haşlanmış yumurta yiyeceğim.Sade Türk kahvesi ve su mataram(12:10Eki Görüntüle 3687891
Kızlar dün yazamadım diyet dışıyim bugün oruç tuttum
Allah kabul etsin kızlar