Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar stresmi yoksa kilomu omuzda sivilce yapar bende iki hafta da sırtım sivilce doldu yaaa deri altında ağrıyan türden varmı bir tavsiye

Kızlar stresmi yoksa kilomu omuzda sivilce yapar bende iki hafta da sırtım sivilce doldu yaaa deri altında ağrıyan türden varmı bir tavsiye

Daha önce böyle ağrılı sivilce çıkıyormuydu canım çıkmıyorsa stres ve üzüntü tetiklemiş olabilir sen doktora git gidemezsen bile en azından aile hekimine göster ilaç yazmazsa bile tavsiye verir. 🙁

Daha önce böyle ağrılı sivilce çıkıyormuydu canım çıkmıyorsa stres ve üzüntü tetiklemiş olabilir sen doktora git gidemezsen bile en azından aile hekimine göster ilaç yazmazsa bile tavsiye verir. 🙁
Hic yoktu bende cildiye doktoruna sıra aldım 94 kilo olduğum Zamanlarda hiç böyle birşey olmadıysa şimdi de olamaz kilodan kaynaklı diyor bir kaç yerden okudum kısa kolu birşey giyemiyorum 😬😬

23 Temmuz, Çarşamba günü menüm:
Chocolita Chocolita 🌸💕
Öğlen yediklerim:
Kahvaltı yapmadım, öğle yemeğim kahvaltı gibi 2 dilim ekmek ile aşağıdaki tabak oldu.
1000113534.webp

Arada,
Türk kahvesi,
birkaç saat sonra üzüm ve şeftali,
Akşam yemeğinde,
börülce yemeği, zeytinyağlı bezelyeli enginar yemeği yedim. Su:1,5 lt, Adımlarım:3713
1000113552.webp

1000113558.webp

Son düzenleme:
Back
X