• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sabah tost
Aksam çorba ve sebze yemeği

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-05-21-00-26-732_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2025-06-05-21-00-26-732_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 2
İyi geceler hanımlar🦋

Ben çok kötü diyeti hiç ettim

Sabah
2 dilim ekmeğe tost

Akşam
4 tane haşhaşlı çörek ton balıklı salata

Yaklaşık bir saat önce
Kendi yaptığım tatlıdan yedim.
Geç saatte yemeseydim sorun değildi ama apartmana dağıtacağım için tadı bakacaktım sözde 1 dilim yedim 😔😔😔

Şu miktarı 2 lt
Adım 5.5 k

Chocolita Chocolita

Bugün sporumu yaptım ama çocuğu yatırdıktan sonra tekrar yapsam mı 10 -15 dk bilemedim 🥺

Eklentiler

• 1000032285.webp
    1000032285.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 1
Iyi aksamlar

Sabah
3 yumurta
Biraz portakal
1 dilim ekmek uzerine kasar

Ogle
Tavuk
Salata
Kimchi

Aksam
Kasarli ekmek 🫣

Spor
50dk crossfit
Su 1,5 L

Adim kismi biraz karisik.
Hem saatde hem telefonda var.
Saatdeki sadece spordan
Sporda telefon cantamdaydi

Chocolita Chocolita

Eklemeyi unutmusum

Eklentiler

• Screenshot_20250605_214537_Pedometer.webp
    Screenshot_20250605_214537_Pedometer.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_20250605_220053_Mi Fitness.webp
    Screenshot_20250605_220053_Mi Fitness.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 2
Yazamadığım aralıkta sadece 1 gün diyet dışım oldu. Dün de güzel beslendim. Adım da attım. Yarın çok büyük bir fark beklemesem de 80i ucundan görmek istiyorum.

Kimler bayram iznine çıkıyor beni etiketlesin lütfen
Ona göre tartı beklemiyim

Mobilya. Ve beyaz eşyalarım taşınıyor hayırlısıyla yeni evime geçiyorum bugün koşturmaca arasında baya kaçamak oldu 🤭🤗🤗🤭🤗🤭
Yaa hayırlı olsun canım güle güle oturun 😍
Merhabalar Arkadaşlar,
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyor, yanaklarınızdan öpüyorum.🤗💕🌺🌸💐Sağlıklı, mutlu nice güzel bayramlar dileğiyle.😘🤗💕
Ben Temmuz'un ilk haftasına kadar 1 aylık izin almak istiyorum kaptanım Chocolita Chocolita
Sevgilerimle.🤗💕
Eki Görüntüle 3601374
Tamam delfim iyi bayramlar canım
Bizim yerimize de yüz bol bol gez dinlen 🫶
Kızlar nasılsınız 😍 diyet nasıl gidiyor kilolara veda mı 😍🤲🩷
Çok şükür espim. Ben 5 kg verdim ama 75 görmedikçe heh zayıflıyorum diyemicem. Bunun yarısı ödemdir. Sabırla devam ediyorum. Sen nasılsın?
Chocolita Chocolita çok geçmiş olsun canım 💐💕 Acil şifalar dilerim.:KK200:
Geçmiş olsun canım neyin var inşallah kötü bişey değildir 🥺
Cok gecmis olsun chocom
Neyin var?
Çok sağolun ❣️ tansiyonum çıktı benim. O bir kere çıkması beni çok yoruyor. Ağrısı kötü. Çok hafif beslenmiştim, bu havada üşüme geldi. Ertesi günde dengelemek istedim daha güzel yemek yedim. Derken diyet dışı oldum. Bir anda bunu yapınca da tansiyon firar etti. Biraz da stresli bir gündü. Şimdi iyiyim çok şükür
İyi geceler hanımlar🦋

Ben çok kötü diyeti hiç ettim

Sabah
2 dilim ekmeğe tost

Akşam
4 tane haşhaşlı çörek ton balıklı salata

Yaklaşık bir saat önce
Kendi yaptığım tatlıdan yedim.
Geç saatte yemeseydim sorun değildi ama apartmana dağıtacağım için tadı bakacaktım sözde 1 dilim yedim 😔😔😔

Şu miktarı 2 lt
Adım 5.5 k

Chocolita Chocolita

Bugün sporumu yaptım ama çocuğu yatırdıktan sonra tekrar yapsam mı 10 -15 dk bilemedim 🥺
Çok büyük etkileyeceğini düşünmüyorum bunun canım. Genel olarak dikkat ettiğin zaman bunları tolere ediyor vücut. Yine eksi geliyorsun. Ama baştan aşağı diyet dışı takılınca affetmiyor

Kendime 1 uyarı verdim. 2 gün menü bildirimi yapamadım. Aslında 3. Günde veriliyor ama olsun. Borç yiğidin kamçısıysa burada da uyarı öyle 🥹 mecbur kilo veriyosun

Haftalık tartı cezasında TheDandelion TheDandelion 1 gün kaldı yarın akşama kadar süresi var
labellevie labellevie geçen hafta tartı göndermedin canım. Uyarı gelse bile sonradan göndermek gerekiyor ki listeye geçelim + varsa egzersiz yapalım. Adil olsun 🩷

Çok büyük etkileyeceğini düşünmüyorum bunun canım. Genel olarak dikkat ettiğin zaman bunları tolere ediyor vücut. Yine eksi geliyorsun. Ama baştan aşağı diyet dışı takılınca affetmiyor

Geçmiş olsun canım tekrardan geç saatte yediğim için aslında biraz da pişmanlık yaşadım öğlen ya da öğlen arası yeseydim sorun değildi chatgpt de sordum öğünlerimi yazıp o da dünkü yaptığım sporun yediklerime eşit geldiğini söylüyor. Iki gün ödemli çıkabilirmişim ama bugün tatlı yememem lazım😅😅😅

Back
X