- 4 Kasım 2018
- 26.630
- 109.838
- 598
GünaydınGünaydınnnnn mutlu sabahlarrr
Kahvemi içtim yürüyüşe cıkıyorum
Erkencisin Masallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydınnnnn mutlu sabahlarrr
Kahvemi içtim yürüyüşe cıkıyorum
Sabah serinde iyi oluyor ama hava o kadar sıcakki 7 de bile aşırı güneş vardıGünaydın
Erkencisin Masallah
İyiyim canım. Dün hastane işlerimiz vardı, yorulmuşum. Bugün daha az yoğunum. Sen nasılsın?Bugün çok yoğunum vallahi gruba yazmayı sohbet etmeyi özledim geldim nasılsınız
Mobilya. Ve beyaz eşyalarım taşınıyor hayırlısıyla yeni evime geçiyorum bugün koşturmaca arasında baya kaçamak oldu![]()
Merhabalar Arkadaşlar,
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyor, yanaklarınızdan öpüyorum.Sağlıklı, mutlu nice güzel bayramlar dileğiyle.
Ben Temmuz'un ilk haftasına kadar 1 aylık izin almak istiyorum kaptanımChocolita
Sevgilerimle.
Eki Görüntüle 3601374
Güle güle otur canımMobilya. Ve beyaz eşyalarım taşınıyor hayırlısıyla yeni evime geçiyorum bugün koşturmaca arasında baya kaçamak oldu![]()
Çok teşekkürler arkadaşımGüle güle otur canım![]()
Teşekkür ediyorum delfinia
İyiyim canım. Dün hastane işlerimiz vardı, yorulmuşum. Bugün daha az yoğunum. Sen nasılsın
Bende çok iyi herşey espressoc sendeKızlar nasılsınızdiyet nasıl gidiyor kilolara veda mı
![]()
Ben de KPSS sürecinde olduğum için çok üstüne düşemiyorum ama karbonhidratı çok sınırladım düzenli liste yapamıyorum o yüzden grupta değilim şu anBende çok iyi herşey espressoc sende
Öylemi kpss yüksek öğretim miBen de KPSS sürecinde olduğum için çok üstüne düşemiyorum ama karbonhidratı çok sınırladım düzenli liste yapamıyorum o yüzden grupta değilim şu an
Kpss değil aslında adı değişti AgsÖylemi kpss yüksek öğretim mi