Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

selam kızlar
Geçen sene 69 a kadar düşüp bu hafta 80 i gördüm görmez olaydım
Tek başıma diyet yapınca illaki bi yerde bırakıyorum . Beni de alın aranıza hayrınıza bi disipline sokun
Hosgeldin dutcum
Kuralalri okudun mu bak çok sıkı burası sonra ceza var ben kavga ediyorum kaçmak yok ona göre hazırlan yarın başla

Bu ben
Ama bir yerde mutlaka bir yanlis vardir.

Su miktarin
Gunluk aktifligin ayni mi daha fazlami?
Yedigim miktar nedir. Ve ne yiyorsun iyice gozden gecirdin mi?
Aynen mutlaka vardır. Hareket pek yok çocuğum var akşama kadar peşinde koşuyorum akşam da pert oluyorum spor pek yapamıyorum. Su yaza göre azaldı ama yine de içiyorum

Bende mutlu değilim bu bedende. 1 hafta ara versem diye düşündüm

Evet haklısın. Haftasonu eşimle falan sıkıntı oluyor dikkat ediyorum yine de

Aynen mutlaka vardır. Hareket pek yok çocuğum var akşama kadar peşinde koşuyorum akşam da pert oluyorum spor pek yapamıyorum. Su yaza göre azaldı ama yine de içiyorum
Ya bende boyleydim cünkü. Birsey eksik o yuzden. Ama haftayi kendimde gormuyorum. Ara veriyorum sonra bu hale geldim. Iyice aldim kilo.
Pes etme. Arada verme.
Suana kadar ne yedin ,ictin yazabilir misin?
Kac yasinda cocugun?

Hosgeldin dutcum
Kuralalri okudun mu bak çok sıkı burası sonra ceza var ben kavga ediyorum kaçmak yok ona göre hazırlan yarın başla
Okudum cemoşum gerekirse tek ayak üstünde beklemeye razıyım
İnceltin beni kurallara alışma sürecim olacak bi iki gün mazur görün olur mu

Okudum cemoşum gerekirse tek ayak üstünde beklemeye razıyım
İnceltin beni kurallara alışma sürecim olacak bi iki gün mazur görün olur mu
Yarın sabah diyete başladım diye dusun hareket et.
Sabah aç karna tartil foto at.
Aksama tüm gün menunu yaz buraya.
Pazartesi gruba girer tamamen başlamış olursun.
Bu süreçte alışırsın.
4 gün işte.

Yarın sabah diyete başladım diye dusun hareket et.
Sabah aç karna tartil foto at.
Aksama tüm gün menunu yaz buraya.
Pazartesi gruba girer tamamen başlamış olursun.
Bu süreçte alışırsın.
4 gün işte.
Tamam canım yarın başlıyom

Ben çok güzel bi ürün buldum kızlar. Kiperin alacaktım ama çok acıktırıyor diye bir sürü yorum gördüm. Bi arkadaşımın önerisi ile Maynatura Fibersol diye bi kolajen kullandım bugün ikiinci kutuya geçtim bir ayda 6 kilo verdim spor olmadan saddece biraz diyet yapaarak 6 kilo şaka gibi:)) alnımdaki ince çizgiler de epey azaldı bi de diz kapağımda geçmeyen ağrı vardı 1 senedir o da geçti. Çok bilinmiyor diye tereddüt ettim ama kullanan herkes epey baya memnun.. tabii bende:))

Ya bende boyleydim cünkü. Birsey eksik o yuzden. Ama haftayi kendimde gormuyorum. Ara veriyorum sonra bu hale geldim. Iyice aldim kilo.
Pes etme. Arada verme.
Suana kadar ne yedin ,ictin yazabilir misin?
Kac yasinda cocugun?
Bugün saldım dışarda simit yedim şimdi geldim omlet yedim bu haftayı gözümde bitirdim biraz. 18 aylık. Aşırı hareketli kanepe tepelerinde falan geziyor akşama kadar oturmuyorum desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…