- 30 Ocak 2017
- 14.396
- 199.443
- 598
Malesef canım. Ama dönüş olacak gibi hissediyorum bakalım. İlk sayfadaki görselde yazdığı üzere bir umuttur bekliyoruzMerhaba kızlar nasıl gidiyor diyet? Topik bayağı kan kaybetmiş sanırım.Chocolita

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canım. Ama dönüş olacak gibi hissediyorum bakalım. İlk sayfadaki görselde yazdığı üzere bir umuttur bekliyoruzMerhaba kızlar nasıl gidiyor diyet? Topik bayağı kan kaybetmiş sanırım.Chocolita
DeğişecekKızlar herkes nerelerdebir ara epey kalabalıktık, çok motiveydi burası..
Senin için uygunsa ben döneyimMalesef canım. Ama dönüş olacak gibi hissediyorum bakalım. İlk sayfadaki görselde yazdığı üzere bir umuttur bekliyoruzkalanlar olarak güçlü ilerleyeceğiz gibi de hissediyorum
İş değiştirmen lazım aslındaO kadar iyi denk geldi ki bu, çünkü ben tam toparlanmışken yine dağıldımhafta sonu dinlendim, kendime iyi baktım, dün işe geldim bütün gün buz gibi büroda çalışmaktan yine üşüttüm
enerjim ve mecalim sıfır ..
![]()
Uygun tabi ki hoş geldinSenin için uygunsa ben döneyim![]()
Niye böyle bir şey yapıyorlar ya senden başka kimse şikayet etmedi miO kadar iyi denk geldi ki bu, çünkü ben tam toparlanmışken yine dağıldımhafta sonu dinlendim, kendime iyi baktım, dün işe geldim bütün gün buz gibi büroda çalışmaktan yine üşüttüm
![]()
Tebriklerİyi akşamlar kizlar. Gecikme için kusura bakmayın bir türlü müsait olamadım
Listeyi sabahtan güncellemistim, yüzdeleri de az önce ekledim.
1. Olan grup Sexual Chocolates
Ceza adimlariniz bir güne mahsus yarıya düştü. İki günlük bildirimden muafsiniz
Grup yıldızları Yıkım ekibinden bendeniztopik sahibi olarak ilk lig
pek hayal ettiğim şekilde gelmedi ama olsun. Bir heyecan yaptım
18 Aralık Yıldız Savaşçıları
Chocolita
Labellevie
Smiile
Yiite
Eksiler çok iyilabellevie
Smiile
yiitee
iradenize sağlık
Bu arada yıldız savaşlarının kazananları
delfinia ve
Smiile haklarınızı biliyorsunuz. Cezalardan ve menü bildiriminden muafsiniz
![]()
Çok geçmiş olsunO kadar iyi denk geldi ki bu, çünkü ben tam toparlanmışken yine dağıldımhafta sonu dinlendim, kendime iyi baktım, dün işe geldim bütün gün buz gibi büroda çalışmaktan yine üşüttüm
![]()
Sağol delficim valla bende çok sevindimTebriklerChocolita
Grup yıldızımız olmana çok sevindim. Başarılar
labellevie
Smiile
yiitee sizleri de ayrı ayrı tebrik ederim.
![]()
Chocom pazartesine kadar biraz ödem atayım o zaman bildirim yapayım olur mu şimdi yine düzenli menü spor bildirimi yaparım kesin olarak pazartesi girerim listeyeUygun tabi ki hoş geldinyeni başlangıç belirleyeceğiz o zaman. Tartı fotosuyla boy ve hedef bilgini de alayım canım
Niye böyle bir şey yapıyorlar ya senden başka kimse şikayet etmedi miçok geçmiş olsun
Haklisin canım, aslinda dün tartildim foto da çektim yani, şimdi atayım onu
Canım yeni üye alımı yok simdilik malesef ama sen duzenli geliyorsun menulerin de guzel bence devam birlikten kuvvet dogar burda birbirimizin cabasini görmek iyi geliyoKızlar selamlar boşluk varsa bende isterim katılmak
Dün sabah klasik kahvaltı yaptım ekmek.tuketmedim 1 veya 2 tane galeta yedim
Ara öğün diyet dışı özel dönemden dolayı biraz tatlı sıkıntım oldu biraz da moral bozukluğu
Akşam pırasa yemeği 3 4 kaşık yoğurt
3 kaşık kuskus pilavı
Su 1.litre
Spor yapamadım
Bende dönmek istiyorum olur mu?Malesef canım. Ama dönüş olacak gibi hissediyorum bakalım. İlk sayfadaki görselde yazdığı üzere bir umuttur bekliyoruzkalanlar olarak güçlü ilerleyeceğiz gibi de hissediyorum
Fit mutlu'nunda dediği gibi grup alımı yok ama motive açısından burada olman senin içinde iyi olurKızlar selamlar boşluk varsa bende isterim katılmak
Dün sabah klasik kahvaltı yaptım ekmek.tuketmedim 1 veya 2 tane galeta yedim
Ara öğün diyet dışı özel dönemden dolayı biraz tatlı sıkıntım oldu biraz da moral bozukluğu
Akşam pırasa yemeği 3 4 kaşık yoğurt
3 kaşık kuskus pilavı
Su 1.litre
Spor yapamadım
Tamam canımChocom pazartesine kadar biraz ödem atayım o zaman bildirim yapayım olur mu şimdi yine düzenli menü spor bildirimi yaparım kesin olarak pazartesi girerim listeye
Olur tabi canım hoş geldinBende dönmek istiyorum olur mu?![]()
Tamamdır yarın inşallah sabah çekip paylaşırım hoşbuldum <3Fit mutlu'nunda dediği gibi grup alımı yok ama motive açısından burada olman senin içinde iyi olur
Tamam canım
Olur tabi canım hoş geldinyeni başlangıç belirlemek lazım. İstersen sende lady gibi pazartesi tartiyla başla. Ya da şu an çok motiveyim dersen yarın sabah tartı fotosuyla boy ve hedef kilonu da gönder