• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar herkes nerelerde 🥺 bir ara epey kalabalıktık, çok motiveydi burası..
Değişecek ❤️ Sayımız azalmış olabilir. Motivasyon kaybı olmasın
İlk sayfada "yeni bir umut" yazılı bir görsel var ya burayi içinde o umudu korumaya çalıştığımız bir kale gibi düşünelim. İki ileri bir geri, biz kaleyi terk etmedikçe umut baki

Son düzenleme:
Ben menümü de yazmadım bugün
Sabah yarım simit
Bir dilim peynir 2 adet domates
1 yumurta

Öğlen sütlü kahve

Akşam firinda sebze yemeği 1 tabak
Yarım tabak bulgur pilavı
Ayran ve salata
Su 10 bardak
Egzersiz Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-12-02-44-30-301_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2023-12-12-02-44-30-301_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 32
Malesef canım. Ama dönüş olacak gibi hissediyorum bakalım. İlk sayfadaki görselde yazdığı üzere bir umuttur bekliyoruz 😅 kalanlar olarak güçlü ilerleyeceğiz gibi de hissediyorum
Senin için uygunsa ben döneyim 💜

Bu arada yıldız savaşlarının kazananları
delfinia delfinia ve Smiile Smiile haklarınızı biliyorsunuz. Cezalardan ve menü bildiriminden muafsiniz 🔥

O kadar iyi denk geldi ki bu, çünkü ben tam toparlanmışken yine dağıldım 😔 hafta sonu dinlendim, kendime iyi baktım, dün işe geldim bütün gün buz gibi büroda çalışmaktan yine üşüttüm 😔 enerjim ve mecalim sıfır .. 😭

Senin için uygunsa ben döneyim 💜
Uygun tabi ki hoş geldin 😍❤️ yeni başlangıç belirleyeceğiz o zaman. Tartı fotosuyla boy ve hedef bilgini de alayım canım
O kadar iyi denk geldi ki bu, çünkü ben tam toparlanmışken yine dağıldım 😔 hafta sonu dinlendim, kendime iyi baktım, dün işe geldim bütün gün buz gibi büroda çalışmaktan yine üşüttüm 😔 enerjim ve mecalim sıfır .. 😭
Niye böyle bir şey yapıyorlar ya senden başka kimse şikayet etmedi mi 😞 çok geçmiş olsun

İyi akşamlar kizlar. Gecikme için kusura bakmayın bir türlü müsait olamadım
Listeyi sabahtan güncellemistim, yüzdeleri de az önce ekledim.
1. Olan grup Sexual Chocolates 💋
Ceza adimlariniz bir güne mahsus yarıya düştü. İki günlük bildirimden muafsiniz ❤️

Grup yıldızları Yıkım ekibinden bendeniz 😍 topik sahibi olarak ilk lig 🙈 pek hayal ettiğim şekilde gelmedi ama olsun. Bir heyecan yaptım

18 Aralık Yıldız Savaşçıları 🗡️
⭐ Chocolita ⚔️ Labellevie ⭐
⭐ Smiile ⚔️ Yiite ⭐

Eksiler çok iyi labellevie labellevie Smiile Smiile yiitee yiitee ❤️ iradenize sağlık

Bu arada yıldız savaşlarının kazananları
delfinia delfinia ve Smiile Smiile haklarınızı biliyorsunuz. Cezalardan ve menü bildiriminden muafsiniz 🔥
Tebrikler Chocolita Chocolita 🤗💐:KK200: Grup yıldızımız olmana çok sevindim. Başarılar🙏🍀:KK19:
labellevie labellevie Smiile Smiile yiitee yiitee sizleri de ayrı ayrı tebrik ederim. 🤗💐:KK200:

Kızlar selamlar boşluk varsa bende isterim katılmak 😍

Dün sabah klasik kahvaltı yaptım ekmek.tuketmedim 1 veya 2 tane galeta yedim

Ara öğün diyet dışı özel dönemden dolayı biraz tatlı sıkıntım oldu biraz da moral bozukluğu 😐

Akşam pırasa yemeği 3 4 kaşık yoğurt
3 kaşık kuskus pilavı

Su 1.litre
Spor yapamadım

Bugün
Sabah spora gittim 30 dk yapabildim vaktim yoktu

Gelince tartildim 82.7 geldim çok mutlu oldum

Kahvaltıyı da şimdi yaptım
3 galeta
Beyaz peynri kasar peyniri biraz salam 2 3 Çatal da patates kalmıştı onu yedim bir seferlik galetanin ucuna bal kaymak sürdüm bi bardak cay ictim

Spora da da yarım litre su içmiştim suyu 2 litre yapmaya calisicam inşallah 🤗

Uygun tabi ki hoş geldin 😍❤️ yeni başlangıç belirleyeceğiz o zaman. Tartı fotosuyla boy ve hedef bilgini de alayım canım

Niye böyle bir şey yapıyorlar ya senden başka kimse şikayet etmedi mi 😞 çok geçmiş olsun
Chocom pazartesine kadar biraz ödem atayım o zaman bildirim yapayım olur mu şimdi yine düzenli menü spor bildirimi yaparım kesin olarak pazartesi girerim listeye

Ara öğün diyet dışı özel dönemden dolayı biraz tatlı sıkıntım oldu biraz da moral bozukluğu 😐

3 kaşık kuskus pilavı

Su 1.litre
Spor yapamadım
Canım yeni üye alımı yok simdilik malesef ama sen duzenli geliyorsun menulerin de guzel bence devam birlikten kuvvet dogar burda birbirimizin cabasini görmek iyi geliyo

3 kaşık kuskus pilavı

Su 1.litre
Spor yapamadım
Fit mutlu'nunda dediği gibi grup alımı yok ama motive açısından burada olman senin içinde iyi olur
Chocom pazartesine kadar biraz ödem atayım o zaman bildirim yapayım olur mu şimdi yine düzenli menü spor bildirimi yaparım kesin olarak pazartesi girerim listeye
Tamam canım ❤️
Bende dönmek istiyorum olur mu? o_O
Olur tabi canım hoş geldin 🥰 yeni başlangıç belirlemek lazım. İstersen sende lady gibi pazartesi tartiyla başla. Ya da şu an çok motiveyim dersen yarın sabah tartı fotosuyla boy ve hedef kilonu da gönder

Fit mutlu'nunda dediği gibi grup alımı yok ama motive açısından burada olman senin içinde iyi olur

Tamam canım ❤️

Olur tabi canım hoş geldin 🥰 yeni başlangıç belirlemek lazım. İstersen sende lady gibi pazartesi tartiyla başla. Ya da şu an çok motiveyim dersen yarın sabah tartı fotosuyla boy ve hedef kilonu da gönder
Tamamdır yarın inşallah sabah çekip paylaşırım hoşbuldum <3

12 Aralık Salı
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
7 zeytin,1 minik parça peynir
3 tam ceviz
Domates,salatalık,marul
2 dilim ekşi mayalı ekmek

Ara
1 mandalina
1 minik yeşil elma
1 orta boy muz