- 4 Kasım 2018
- 26.745
- 110.199
- 598
5.15 de kalkip 6da evden cikmaliyim. Keske 1 saatim daha olsaBende sevmiyorum o yüzden uyandıktan 1-2 saat sonra tartiliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.15 de kalkip 6da evden cikmaliyim. Keske 1 saatim daha olsaBende sevmiyorum o yüzden uyandıktan 1-2 saat sonra tartiliyorum
Bende okulda tartiliyorum5.15 de kalkip 6da evden cikmaliyim. Keske 1 saatim daha olsa
Bende 6da evden cikicam bakalimmmSabahin kørunde sis sis tartilmayi sevmiyorum![]()
En az 200 300 gr farkediyor bence 11 en ideal saatSabahin kørunde sis sis tartilmayi sevmiyorum![]()
Ya sabah 6 da yada 16ds Eve gelince tartilma sansim varEn az 200 300 gr farkediyor bence 11 en ideal saat
Ya tabi ki daha cok uğraşıyorlar o ayrı ama saat 22 de çocuk okula gideceğim diye uyumuş oluyor, kıyafetleri vs hazırladık hadi hepsini geçtim yarın çocuğu nereye bırakacağız, şimdi kv köyde bu saatte eşim almaya gitti köyeOgretmen ve ogrenciler herkesten bi tik daha fazla yoruluyor gercekten hazirliklar gunler hatta aylar oncesinden basliyor torenler acik havadaysa bir de soguk ile gun sonunda cok yorulmus olabilir cocuklar ama keske bu karari once alsalarmis bir 100.yil daha özel yani
Ay ben de iç çamaşırıyla tartılıyorum.Bende okulda tartiliyorum
Bazen kahvaltı arasında eve gelip tartıldım.
Geçen hafta okulda soyundum da aceleyle tartıldım![]()
Kıyafetle 600 gram fark etti boşver soyunAy ben de iç çamaşırıyla tartılıyorum.![]()
BendeAy ben de iç çamaşırıyla tartılıyorum.![]()
ben de bugün yemek diyet beslendim ama bir cıss yedim çay yanında dışardaMenümü yazayım
Sabah sadece domates ve peynir yedim
Çünkü akşam mangala gittik
Mangal abartıldı malesef salata ve ayran
Diyet dışı kahve
Su tamam
Egzersiz biraz yürüyüş yaptımCemoos
gavisconu doktorum hamileyken verdi bana. hamileliklerde midem mahvoluyor çünkü. zararlı olsa hamilelere vermez diye düşündümGavisconu al yine ama bazen karbonat da deneyebilirsin hemen hemen ayni etkiyi veriyor yillardir reflum var gaviscon maalaesef basucu ilacimama uzun kullanimi zararli her ilac gibi o yuzden bazen karbonatli su iciyorum 1ctatli kasigi karbonat 1 bardak suya
evden çıkmadan tartılsanaBende okulda tartiliyorum
Bazen kahvaltı arasında eve gelip tartıldım.
Geçen hafta okulda soyundum da aceleyle tartıldım![]()