- 18 Mart 2021
- 11.869
- 62.067
- 548
Vücut kitle indeksine göre ayrıldı gruplar.şimdi yeni gruplar
90-80-70-60 kilolar olarak mı ayrılmış ama 50 olanlar da var
En az kilolu olanlar için yeni grup oluşturduk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücut kitle indeksine göre ayrıldı gruplar.şimdi yeni gruplar
90-80-70-60 kilolar olarak mı ayrılmış ama 50 olanlar da var
Artık bensiz taşıyacaksin tüm yüküMinik su topige başladığımızdan beri ilk defa ayrı gruplardayiz![]()
Yazihlarrrrr olsunGörünce bı sevindim ohh be dedim siskodan kurtuldum
Kilo alır yuzdeyi etkiler her hafta bıktım demiştim
Allah'ım sesimi duydu![]()
Evet başlangıç kilolari. Herkes aynı anda başlamadi aylık çizelge karışmasın diye o şekilde ayırdım bende2 ekim 16 ekim grup üyeleri vs yazmış da şimdi anladım. diyete başlama tarihlerini baz almış sanırım
İtiraf gibi bir gün inanamıyorumGörünce bı sevindim ohh be dedim siskodan kurtuldum
Listenin en başında olmam üzdü baya.Merhabalar
"Yıkım Ekibi" takım arkadaşlarım
Ucmelekannesi
Minik Duduklu Tencere
@Melegimkorusun
@Lori
Fit mutlu anne
Chocolita
Voleybol bayan milli takımımızın azmi ve kararlılığının aynısını içimizde hissedersek başaramayacağımız mücadele, yenemeyeceğimiz maç olmaz.
Hepinize başarılar diliyorum.![]()
Eveet ablam ayrilma dibimden. Kız biz iki kardeş niye şişkoyuz
şimdi bizim grupta 50 de var 70 küsür de boy kilo oranına göre ayrıldı yani.Vücut kitle indeksine göre ayrıldı gruplar.
En az kilolu olanlar için yeni grup oluşturduk.
Aynen boy kilo durumuna göre.şimdi bizim grupta 50 de var 70 küsür de boy kilo oranına göre ayrıldı yani.
Görünce bı sevindim ohh be dedim siskodan kurtuldum
ayy baya uğraşmışsınız yalnızAynen boy kilo durumuna göre.
Bizim gruptaki 50 kilo kim deniz ya agzhzhşimdi bizim grupta 50 de var 70 küsür de boy kilo oranına göre ayrıldı yani.
sen 60 altı benim için 50 lokasyonundandırBizim gruptaki 50 kilo kim deniz ya agzhzh
Hayır 60 kilo varda 50 yok canim
Seeetle senden kurtuldumChoco artık sana hesap vereceğim şu cemoos deneen arkadaş bana artık yazmasınvki indeksin kadar konuş cemoos
![]()
Emek var emekayy baya uğraşmışsınız yalnız
ayy baya uğraşmışsınız yalnız
Benim sorunum tek adım kaydı yapan telefon ..ev içerisinde üstümde taşımıyorum. O yüzden az çıkıyor
Mesela sabah ben hepsimi okula gönderene kadar o kadar çok hareket ediyorum ki 2 bin kesin vardır ama cebim yok cep olsa tel düşüyor falan hep masa üzerinde duruyor ..yıksa hepinizi geçerim![]()
Ya hafif şişman çıktım ben vücut kitle indeksinden gayet de siskoymusum napim oran neyse ona göre sıraladık iştesen 60 altı benim için 50 lokasyonundandır![]()
Sizden boşa şikayet etmişim şimdi denizle aynı gruptayim