• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ucmelekannesi Ucmelekannesi aylık sonuç -0.65
@baltasar aylık sonuç +0.75

5 gün 10.000 adım cezaniz var kızlar. Mazeretiniz varsa kanıtlı 45 dk egzersiz bekliyoruz.

Haftalık kiloda sabit kalan ya da kilo alan kızlar 3 gün 10.000 adım cezamız var.
İlk sayfadan yüzdeleri inceleyebilirsiniz.
+ Olanlar kendini biliyor.
Fit mutlu anne Fit mutlu anne seninde bilgin olsun
Tamam canim daha 1 günde cezam var🤦
6 gün walk walk walk

Merhaba ♥️ iyiyim sen nasılsın 🤗
Oğlum evde bugün film seçtik
Ne güzel, Anne oğul film izleyin birlikte bugün. Dilerim sağlığınız daha iyidir.
Hava çok soğuk burada, öğlearasında işyerimden çıkmadım, biraz tembellik yaptım.
Yemeğimi filan da odamda yedim. Akşam iş çıkışında biraz yürüyüp eve gideyim istiyorum bir terslik olmazsa.
Oturmaktan her yerim tutuldu.:KK48:
Sevgiler.:KK36::KK200:

Bisiklet ile gidip gelmeyi birakacagim herhal aralik ayinda. Ocak belli degil. Felaket dondum. Eldiven vs gitmis olsamda parmaklarimi,bacaklarimli hissedemedim ise gelince isinana kadar. Gece babam alacak beni

Bugun acayip soguk ya,
Senin mesafe de az degil.

Ben aracin camlarini kazidim sabah, dondum 😀

Bugun acayip soguk ya,
Senin mesafe de az degil.

Ben aracin camlarini kazidim sabah, dondum 😀
Burda da don vardi sabah. -10 gibi suan. Allahim ,sogukdan yuzum yandi. Birde vites degisemedim. Herhal dondu. 1 ile yokus yukari suruyorum suruyorum hic gitmiyor sanki 😂 iyiki 14 dk erken ciktim. 35dk geldigim yolu 1 saatde geldim

Burda da don vardi sabah. -10 gibi suan. Allahim ,sogukdan yuzum yandi. Birde vites degisemedim. Herhal dondu. 1 ile yokus yukari suruyorum suruyorum hic gitmiyor sanki 😂 iyiki 14 dk erken ciktim. 35dk geldigim yolu 1 saatde geldim

iyi dedin ben de erken cikayim, yoksa kalirim yolda yaz tekerleriyle.

Günaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Çok gecmis olsun canim
Cemos Dut'a ve bana pazartesiye kadar diyet spor düşünmeyin diyerek izin vermişti deprem sonrası. O yüzden bizim pazar menümüz yok.
Tamamdır listedeki herkesi komple yazinca eksikleri bildirdim hatirliyorum oyle yazmisti ama unuttum o an kusura bakma
Canım izinliydim diye pazartesi başladım meni yazmaya ama şimdi hatırladığım kadarıyla yazarım
Tamam canım yazmasanda olur başlangıcin pazartesi oldugu icin oyle toplu yazdim herkese 🙈

27kasım
Sabah 1/4tost, 1b.çay
Öğle 1k. çorba, 1d.ekmek
Ara 1meyve
Akşam 1tb ıspanak yemeği , 1d.ekmek,
Su 2lt
Spor 20dk egzersiz,

28kasım
Sabah 1/4tost, 1b.çay
Öğle 1/4tost, 1b.çay
Ara 1ç.b.kuruyemiş
Akşam 1tb kapuska, 1d.ekmek, 2çiğ köfte
Su 2lt
Spor 20dk egzersiz, 10.000 adım

10bin ceza tamam 👍

Screenshot_20231128_210319.webp

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

İyi akşamlar millet.
Bugün çok soğuktu.
Buzuserek olduğum yerde oturdum.
Sabah menemen
Akşam 2 kasik pilav,barbunya,tavuk yedim.
Yarın
Pilatese başlıyorum reformer pilates daha önce hiç deneyimim yok.
Reformer Pilatese başlayacak olmana çok sevindim Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy :KK19::KK200:
Başarılar.💐🌸🌺

Back
X