- 30 Ocak 2017
- 14.372
- 199.394
- 598
Evet neden olmasın. Ama ben günlere bölmeyi tercih ederdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet neden olmasın. Ama ben günlere bölmeyi tercih ederdim
Salatalık ya da. Az kalorili olduğu için herkese salatalık öneriyorum. Bu arada yoğurda bul biber katıp akşam yiyorlarYoğurt.
Tebrikler LoricimBenim menu yazmama gerek yok canim
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Bugün ailecek hasta uyandık. Bilgisi olan var mı acaba 1. Sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?
Üye isminize bayıldım.Selamlarrr
Vayy ne guzel yaris ortami varmis burada boyleen sevdigim
Yeni uye alimlari ne zaman aciliyor![]()
Bu siskoyu almayin grubaSelamlarrr
Vayy ne guzel yaris ortami varmis burada boyleen sevdigim
Yeni uye alimlari ne zaman aciliyor![]()
GuzelllGünaydın, ben dün doğru dürüst menü yapamadım ama sürekli bir şeyler yedim, o yüzden menü paylaşmadım. Akşam da bir şey yemedim o yüzden.
prensesss016 canim 3 gündür menü bildirmedin
24 Kasım Cuma günü prensesss016 yukarıdaki mesajı yazmış ve geçici bir süre izne ayrılmak istediğini yazmışKizlar merhaba
Üzülerekten ben izne ayrılmak istiyorum.
Yeni is yerime adapte olmaya calisiyorum hersey cok belirsiz. Bu yuzden diyete odaklanamiyorum. Kafam o kadar yogunki burayi unutuyorum. Sizleride zor durumda birakmak istemem. Hakkinizi helal edin. Ama gecici bir sure yine gelecegim araniza. Umarim herkes kisa zamanda istedigi hedeflere ulaşır
@CemoosChocolita
Ay saol valla kusura bakmayın ilk hafta hersey karisik geliyo idare edin beni haftaya daha iyi takip yaparim inşAllah24 Kasım Cuma günü prensesss016 yukarıdaki mesajı yazmış ve geçici bir süre izne ayrılmak istediğini yazmışFit mutlu anne