- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Tamamdır benim için uygundurYarından itibaren 3 günde bitireyim 15 bin 15 bin. Bu hafta yoğun geçti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır benim için uygundurYarından itibaren 3 günde bitireyim 15 bin 15 bin. Bu hafta yoğun geçti.
Bu cumartesi günü menüm sanırım gözden kaçmış etiketlemeyi unutuyorumİyi geceler, cumartesi günü menüm
Kahvaltı ; çay, çörek ve yoğurt
Kahve
Akşam; çorba ve makarna
Çay ve kuru kayısı
Su 2 litre
Aa evet gözden kaçirmisim canım düzelttim etiket yapmayi unutmazsan sevinirim
Tamamdır teşekkür ederim. Yarın bol eksilerAa evet gözden kaçirmisim canım düzelttim etiket yapmayi unutmazsan sevinirim
Chocolita 1 gün 10bin ceza adımın kaldi canım
@smile diyet dışı cezanı çekmedin canım
yiitee seninde 2 gün 10bin adım cezan kaldı
labellevie 3 gün 10bin adım cezanı cekmedin malesef
Bu haftanın en istikrarlı en kurallara sadık menü bildireni yinedelfinia
Başta kendim olmak üzere menüsünü bildirmeyenlere diyet dışı beslenenlere uyarı yapmış olayım![]()
Eski kilonun 53 olduğu halini not etmişim ama arada bir izin alma olmuş. Sonrasında kilo bildirimi yapmış mıydın? Eminsen düzelteyim canım.Günaydın kızlar. Kilom 53.20
Benim eski kilom 53.05ti sanki ama ilk sayfada 52 yazıyor. Olsun zaten her şekilde artıdayım. Son tartı fotosu bakarım bulursam atarımChocolita
Yok ondan sonra ilk defa kilo bildirimi yaptım. İzinlerde 54 falan çıkıyordum yani aslında kilo verdim de resmi olarak diilEski kilonun 53 olduğu halini not etmişim ama arada bir izin alma olmuş. Sonrasında kilo bildirimi yapmış mıydın? Eminsen düzelteyim canım.
Ben sabit. Regl
En son bunu atmışım choco çok önemli diil gerçekten sen kafana göre yapHafta içi 52.500 52.300 falan geliyordum bu hafta hiç böyle çıkmamıştım şaşırdım beklemiyordum geçen hafta 52.65 bu hafta 53.05
Yüzdem 0.75 artıChocolita
Geçen hafta 52.6Eki Görüntüle 3345963
4 aralık pazartesi
Geçen hafta 52.6
Bu hafta aynı sabit yani
Yüzde sıfır
Sabitin bana gün 10bin cezası var mıydı
Chocolita
Fit mutlu anne @Cemoos
Chocolita 1 gün 10bin ceza adımın kaldi canım
@smile diyet dışı cezanı çekmedin canım
yiitee seninde 2 gün 10bin adım cezan kaldı
labellevie 3 gün 10bin adım cezanı cekmedin malesef
Bu haftanın en istikrarlı en kurallara sadık menü bildireni yinedelfinia
Başta kendim olmak üzere menüsünü bildirmeyenlere diyet dışı beslenenlere uyarı yapmış olayım![]()
Canım yuzdeni de alayimGünaydın kızlar. Kilom 53.20
Benim eski kilom 53.05ti sanki ama ilk sayfada 52 yazıyor. Olsun zaten her şekilde artıdayım. Son tartı fotosu bakarım bulursam atarımChocolita
0.47 aartıdayımCanım yuzdeni de alayim