• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

11aralık
Sabah 1b.çay, 1/2tost
Öğle 1k.çorba, 1d.ekmek
Akşam 1tb ıspanak yemeği, 1d.ekmek
Su 1.5lt
Spor, 20dk egzersiz, 3500adım (adımları bitirecektim ama çocukları uyuturken onlarda beni uyuttular)

12aralık
Sabah 1d.kızarmış yumurtalı ekmek
Öğle 1k.çorba,1d.ekmek
Akşam 1tb lahana yemeği, 1d.ekmek
Su 2lt
Spor 20dk egzersiz, adımlar bitince atacağım.
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

İş değiştirmen lazım aslında :KK43: pinti patron :KK43:

aramaya başladım canım ama galiba en iyisi kpss çalışmak olacak gibi bakalım. özel sektörde patronların keyfe keder davranıp üstünlük taslamaları felaket can sıkıcı.

Uygun tabi ki hoş geldin 😍❤️ yeni başlangıç belirleyeceğiz o zaman. Tartı fotosuyla boy ve hedef bilgini de alayım canım

Niye böyle bir şey yapıyorlar ya senden başka kimse şikayet etmedi mi 😞 çok geçmiş olsun

choco’m biz büroda patron hariç 3 kişiyiz, diğer ikisi hem çok uzun zamandır orada çalıştıklarından hem de biraz patronculuk oynadıklarından ses çıkarmıyorlar. Ama herkes sırayla hasta oluyor, geçen sene de böyleydi. Hatta hamile bir iş arkadaşımız vardı, onu bile düşünmez çat çat kapatırdı.

Teşekkür ederim Delficim 💙

Merhabalar :KK24: :KK200:
12 Aralık, Salı günü
Menüm:
(11:00)
*3 kuru kayısı
Öğle yemeği (12:00)
* kelle paça çorbası
*et sote
*diyet dışı bir tatlı :oops: (348 kalori imiş.)
Cezamı çekmeye hazırım.
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
(13:30)
*sade Türk kahvesi
Akşam yemeği (19:00)
*tavuk ızgara
*1 kase salata
*4 y.k. makarna
Su: Şu an 1,5 lt. Gün sonuna kadar 2 lt.'ye tamamlarım.
* Şu an 4966 adımdayım. Biraz yürümek için dışarıdayım. Gün sonunda son durumu bildiririm.
İyi akşamlar hepinize.🤗💐

İyi akşamlar.
Sabah
3 ceviz
2 haşlanmış yumurta
Ezine peyniri

Akşam
Taze fasulye
Pilav
Turşu

Su tamamlanacak. Cezamın 2.günü tamam. Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Fotoğraf eklememişim. ¯\(ツ)
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Screenshot_2023-12-12-20-36-42-92_6a5d7c7480487e32e6b6d795536fd626.webp

aramaya başladım canım ama galiba en iyisi kpss çalışmak olacak gibi bakalım. özel sektörde patronların keyfe keder davranıp üstünlük taslamaları felaket can sıkıcı.

choco’m biz büroda patron hariç 3 kişiyiz, diğer ikisi hem çok uzun zamandır orada çalıştıklarından hem de biraz patronculuk oynadıklarından ses çıkarmıyorlar. Ama herkes sırayla hasta oluyor, geçen sene de böyleydi. Hatta hamile bir iş arkadaşımız vardı, onu bile düşünmez çat çat kapatırdı.

Teşekkür ederim Delficim 💙
Apartmanda eski bir yöneticimiz zamanında kaloriferler yanmaya başlamadan önceki ay ev soğuk oluyordu akşamları. Merkezi ısıtma var apartmanda. Küçük boyutlu fanlı ısıtıcılardan almıştım, onu çalıştırıyordum.
İşyerine bu fanlı küçük ısıtıcılardan götürüp, masanın altında çalıştırsan sorun olur mu acaba? İşyerimizde covid zamanı bulaşma durumu v.s. olmasın diye tavandan sıcak havalandırmayı çalıştırmamış, bu ısıtıcı ile ısıtmıştık odamızı. İşe yarıyordu.
Resmini paylaştım. Smiile Smiile
Kazağımın içine yün fanila da giyiyordum o zaman, bir nebze daha sıcak tutuyordu.

Eklentiler

• Screenshot_20231212_213107_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20231212_213107_Hepsiburada.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Merhabalar Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Şu regl dönemi vücut çok enteresan.
Bugün sabah tartıldım, Pazartesi sabahı kilomdan 1 kg daha az çıktı. Üstelik regl durumum devam ediyor, henüz bitmedi.
Vücuttaki ödem insanı hayrete düşürüyor.
Regl bittikten 2 gün sonra tekrar tartılacağım.
An itibariyle adımlarım 6965 oldu.

Eklentiler

• 20231212_220039.webp
    20231212_220039.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Merhabalar Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Şu regl dönemi vücut çok enteresan.
Bugün sabah tartıldım, Pazartesi sabahı kilomdan 1 kg daha az çıktı. Üstelik regl durumum devam ediyor, henüz bitmedi.
Vücuttaki ödem insanı hayrete düşürüyor.
Regl bittikten 2 gün sonra tekrar tartılacağım.

Son 2 hafta veremediklerini bu hafta toptan veriyorsun 🤩

Son 2 hafta veremediklerini bu hafta toptan veriyorsun 🤩
Ah sorma canım Alys Alys daha henüz veremedim 😔 regl dönemi içinde olduğumdan tartıda çok çıkmıştım dün, onun 1 kilosu bugün düşmüş. reglinin 6. günü idi bugün.
1 hafta sürüyor reglim. 🙈
bakalım regl bitiminden 2 gün sonra tartıda kaç kg çıkacağım?
Dilerim önümüzdeki günler tartıda eksi görmek nasip olur 🙏
Yine de sağolasın.🤗:KK200:

Son düzenleme:
Apartmanda eski bir yöneticimiz zamanında kaloriferler yanmaya başlamadan önceki ay ev soğuk oluyordu akşamları. Merkezi ısıtma var apartmanda. Küçük boyutlu fanlı ısıtıcılardan almıştım, onu çalıştırıyordum.
İşyerine bu fanlı küçük ısıtıcılardan götürüp, masanın altında çalıştırsan sorun olur mu acaba? İşyerimizde covid zamanı bulaşma durumu v.s. olmasın diye tavandan sıcak havalandırmayı çalıştırmamış, bu ısıtıcı ile ısıtmıştık odamızı. İşe yarıyordu.
Kazağımın içine yün fanila da giyiyordum o zaman, bir nebze daha sıcak tutuyordu.

Bunun aynısının siyahı vardı annemlerde, epey iş görüyordu hatırladım. Fakat bizimkinin esas derdi elektrik faturası olduğu için buna da laf eder 🤦🏻‍♀️

Bunun aynısından bizde de var, geçen yıl çalıştırdım elektrik çarptı bana.

Back
X