Geçmiş olsunSelam kızlar kaç gündür giremiyorum, biraz hastayım uğraşıyorum halim yok, kusura bakmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunSelam kızlar kaç gündür giremiyorum, biraz hastayım uğraşıyorum halim yok, kusura bakmayın
Ne güzel bir menü. Yarın ben de yumurta yapayım.13 Aralık Çarşamba
Kahvaltı 13:50
Peynir, zeytin
Domates, salatalık, marul
Köz biber
Haşlanmış yumurta
1 parça tahin helvası
1 tam ceviz
1,5 dilim eksi mayalı tbe
Ara
1 küçük kase karışık kuruyemiş
1 mandalina
Akşam 18:00
5 yk sebzeli erişte
5 islim kebabı
Salata
Ara 18:30
Çay ile hurma ceviz
Toplam 1500 kalori
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Saol canım ben kahvaltıda yumurta yemezsem gün kötü başlıyor resmen çok çabuk acıkıyorum yaNe güzel bir menü. Yarın ben de yumurta yapayım.
Selamlar kızlar aralıklı oruca başladım 2 ana öğün yapıyorum iki gündür sabah işi yaptım ardından spor şimdi çayımı demledim kızda geldi okuldan çocuklara öğle yemeği hazırlıycam kendime kahvaltı dizi eşliğinde kahvaltımı yavaş yavaş yapacağım inşAllah sonrasında çamaşır katlama yerleştirme işim var![]()
Ben 18-6 yapacağım ilk öğünü yapmam 13-13:30 buluyo akşam da 18:30-19:00 arası son öğünü yapmak planım bakalım acaba denk gelişe bağlı 18-6 16-8 değiştisem sıkıntı olur mu ki bazen çok canım bişey yemek isteseharika bir kararben de aralıklı besleniyorum canım, 12:00-20:00 beslenme aralığım. iş saatlerim uysa 10:00-18:00 yapardım. sabahları o hafif karınla uyanmak öyle iyi hissettiriyor ki
gece açlığı müthiş bir şey. tabii bedenin bir süre alışması gerekebilir.
Açıkcası erken saatte ise bence diyet dışı bi yiyecek değil tabi o gun ki yediklerine göre de degisir durumChocolita sence
Yemedim sordum.İki lokma ekmek ve yoğurtla diyet dışı olmaz canım. Ama şimdi kalın bir dilim ekmek olursa sıkıntı. Yoğurt bir kase yenebilir. Hatta içine pul biber atarsan yağ yakıcı etkisi de olur
Tamamdir canım cezanı çekmişsin bugün diyet dışı için 2 gün 10bin cezan var hala canımİyi akşamlar kızlar
Bugün sabah klasik diyet kahvaltı
Akşam arkadaslarla dışarıda yedik köfte menü
Biraz diyet dışı da oldu
Egzersiz bu şekildeFit mutlu anne
Eki Görüntüle 3352615
Yemedim sordum.Acıkırsam yoğurt yerim sadece.