Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay görünüyor ama kaslar çalıştıkça zorlanmaya başlıyoruz. Yaptıkça kolay geliyor ama. Önceden Spor yaptığım dönem bunlar çerez gibi gelirdi. Şimdi bende kan ter içinde kalarak yapıyorumÖğlen yapmıştım attım sanıyorum şimdi farkettim geçmişe bakarkenBonus
Chocolita 20 dk leslie yaptım ama bugün bi tıkandım sanki ya normalde 15 dk yapıyordum ama 20 ye çıkmıştım artık iyi yapıyordum ama bugün baya zorladı
diyetisyen bana baya hantalsın o zaman kusura bakma da leslie yorucu değil demişti. Neresi değil yahu kan ter içinde nefes nefese kalıyorum ben
gece gece aklıma geldi
Eki Görüntüle 3533804 Eki Görüntüle 3533806
Başta şu 15 dk falan sonuna doğru fena oluyordum ama yine bitiriyordum. 20 dk olanlar da çok zorlandım adam bana öyle dedi işteKolay görünüyor ama kaslar çalıştıkça zorlanmaya başlıyoruz. Yaptıkça kolay geliyor ama. Önceden Spor yaptığım dönem bunlar çerez gibi gelirdi. Şimdi bende kan ter içinde kalarak yapıyorum
Öğlen yapmıştım attım Eki Görüntüle 3533806
Aynen sweetim ne kadar çok efor harcadın o kadar çok kalori yakmış oldunBaşta şu 15 dk falan sonuna doğru fena oluyordum ama yine bitiriyordum. 20 dk olanlar da çok zorlandım adam bana öyle dedi işteşimdi de son zamanlarda 20 dk falan iyiydi de dün bi kastı yordu baya. Kan ter içinde kalarak yapmak daha mı iyi sanki ne
![]()
Azaldık canım. Ben tansiyondan rahatsızım hiç kendimde değilim son zamanlarda. Tansiyon düzeliyor, sonra baş ağrısı bırakıyor bende. Onun ağrısı bu sefer sıkıntıya sokuyor. Bir süre sonra aranıza katılacağım bende inşallahHello kızlar ay son zamanlarda azaldık mı motivasyonumuz mu düştü hiiiiç aktif değiliz![]()
Benim motivasyonunu çok düşük 2 haftadır spor yürüyüş yapmıyorum, sanki öğünlerde de fazla yiyor gibiyim . Bilmiyorum böyle ne olacak.Hello kızlar ay son zamanlarda azaldık mı motivasyonumuz mu düştü hiiiiç aktif değiliz![]()
Dünün menüsü
Ya evet canım biliyorum senin tansiyonunu. İnsallah hemne toparlarsınAzaldık canım. Ben tansiyondan rahatsızım hiç kendimde değilim son zamanlarda. Tansiyon düzeliyor, sonra baş ağrısı bırakıyor bende. Onun ağrısı bu sefer sıkıntıya sokuyor. Bir süre sonra aranıza katılacağım bende inşallah