Cumartesi menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, domates salatalık biber, 1 çay kaşığı tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Karpuz
Akşam; ekmek arası döner.
Kahve
8.707 adım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi menüm
Menğm kötüydü pikniğe götürdüm sınıfımı
Benim uyarım var mı şu an? Vardı sanki. Nasıl gider uyarı.Yüzde de ilk 3 e girersen silinir canım. Aylık sonucun -2.0 olursa da silinir. Senin zorlanacağını sanmıyorum
Geçmiş olsun.Tansiyondan rahatsız oldum. Menülere yarın bakayım. Kendi menümü de yarın yazayım. Diyet beslendim
Afiyet olsun.Günaydın güzel kadınlar
Ben dün ne yedim
Sabah kv kahvaltıya gittik. Lavaş gibi bir şey yapmıştı. Yağlı ve yağsız. İkisinden de çeyrek yedim. Yağsız olan yarıma çıkmıştır belki. 1 dilim peynir, tavada domates kavurma. 1 kase yemişimdir. Yumurta salatası, beyazını daha çok yedim. Oda minik bir kase olsun. 4 adet patates kızartması
Akşam 1 Çatal karpuz
Lor peyniri 2 kaşık
Domates
3 sarma
1 kase yoğurt
3 yemek kaşığı kıyma
15 000 adım attım. Tartı cezamın ikisi tamam. Kaldı 1. Onu da bugün hallederim
Geçmiş olsun. Acil şifalar.Menu yazip kaciyorum.
Hala gribim ve halsiz
Cumartesi menusu
2 yumurta
2 dilim ekmek
Oglen
Dondurma
Aksam
Salata ve somon
Su 1, 5L
Pazar menu
Sabah
Tost
Oglen
Kucuk kase salcali makarna
Aksam
10tane yaprak sarmasi
Iyice diyetden ciktim
Chocolita
1 uyarı var. Yüzde de ilk 3 e girerek veya aylık sonuçta -2 kilo vererek silinirBenim uyarım var mı şu an? Vardı sanki. Nasıl gider uyarı.
Geçmiş olsun.
Afiyet olsun.
Şimdi benim günlük 8bin adımım vardı ya. 16bin yapınca 2si birden yapılmış oluyor mu?
Önümüzdeki tartıda başa dönmüş olacak. Bu 57.8 Geçen Ay sonucuna yazılacak. 4 haftayı tamamladığında başka bir uyarı almamak için Geçen Ay sonucundan eksi gelmek gerekir. Cezaya kalmamak içinde sınır -1 kiloChocolita şimdi benim aylık sonuç başa döndü değilmi. Yani bu hafta 57.8 geldim. 4.hafta 56.8 olmam gerek değilmi?
Aynı gün içinde 16.000 adım atılırsa evet olurAfiyet olsun.
Şimdi benim günlük 8bin adımım vardı ya. 16bin yapınca 2si birden yapılmış oluyor mu?
Geçmiş olsun arrimAdim tablosunu yapmamissim.
Insallah yarin
Kusura bakmayin kizlar
YaparsınOff birilerine kızdım acil kilo veresim geldi![]()
YapacağımYaparsıneski yite ligden inmezdi. Çoook yaptım senin ilanlarını. İste yeter
![]()
15 haziran pazar