• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler hanımlar🦋

Sabah omlet süzme peynir 5 -6 adet zeytin salata

Öğlen kaynanam börek yapmış 3 dilim ondan yedim.
Akşam yemeği olarak 2 tane köfte vatdı onu yedim.

Şu miktarı 1.5 lt

Adım 5k
Chocolita Chocolita

Midem çok kötü oldu börekten yoksa başka bişey mi tetikledi bilmiyorum 🥺🥺🥺

İyi akşamlar kızlar 💓
Bu sabah karpuzu abarttım yine
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

Tv kaldırdım bugün bayağı uğraştım onunla. Ağır bir de. Kaldır indir yer bul derken 400 kalori harcamışım
Akşam ev yapımı Burger. Ekmeğin bir kısmını yemedim
Fırın patates küçük kase kadar
1 tatlı kaşığı sos
Arada 1 barsak süt içmiştim
Ayran
Karışık oldu biraz

Eklentiler

• Screenshot_20250618_003928_Huawei Health.webp
    Screenshot_20250618_003928_Huawei Health.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 5
Mutlu sabahlar🌸🌸 yürüyüşümü yaptım geldim

Eklentiler

• 1000104102.webp
    1000104102.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000104132.webp
    1000104132.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000104134.webp
    1000104134.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 3
Hayırlı sabahlar ben dünkü menümü yazmadım sabah kahvaltısı tahin pekmez helva incir reçeli az az yedim 2dilim kepekli ekmek
Öğle yemeği bir tabak makarna kavun karpuz baya yedim ama su neredeyse hiç içmedim iki bardak falan spor sıfır k
Benim acilen kendime gelmem gerek

İyi geceler hanımlar🦋

Sabah omlet süzme peynir 5 -6 adet zeytin salata

Öğlen kaynanam börek yapmış 3 dilim ondan yedim.
Akşam yemeği olarak 2 tane köfte vatdı onu yedim.

Şu miktarı 1.5 lt

Adım 5k
Chocolita Chocolita

Midem çok kötü oldu börekten yoksa başka bişey mi tetikledi bilmiyorum 🥺🥺🥺
Ben asla peynirli börek yiyemem özelikle sıcak iken sendemi sicak tüketin ondan mı olmuş acep

Sabah
2 yumurta
Domates
Salatalık
Yarım simit

Akşam
2 dilim kaşarlı sucuklu pizza( kendim yaptım)
1 bardak ayran

Menülerim kötü ve çok karbonhidratlı farkındayom. Ama maalesef 3.5 yıldır böyle besleniyorum ve adapte olmaya çalışıyorum şu an
3.5 yıl az zaman değil alışmış vücut yavaş yavaş düzelir ancak kolaymı dikkat edersen hiç bir şey zor değil

Valla yalansız dolansiz arkadaşım kıskanıyor gibiyim seni 🤭🤭 maşallahın var bir motivasyon konuşması istiyorum iki haftadır saldım yaaa gidenler geri dönüyor
🌸🌸🌸😊 sen güçlü bir kadınsın onca şey yaşamıssın ölümden dönmüşsün kilo senin için neki ? Çook güzel de verirsin ben sana güveniyorum ❤️💙🌸

Hayırlı sabahlar ben dünkü menümü yazmadım sabah kahvaltısı tahin pekmez helva incir reçeli az az yedim 2dilim kepekli ekmek
Öğle yemeği bir tabak makarna kavun karpuz baya yedim ama su neredeyse hiç içmedim iki bardak falan spor sıfır k
Benim acilen kendime gelmem gerek
Egzersiz yaptığın zaman diyete de sahip çıkarsın canım. Benim tecrübe hep bu şekilde oldu. Hiç hareket etmediğim gün iştahım hep açıktır. Ama hareket olunca hem vücut başka şekilde doyuyor aramıyorsun, hem de kalori yaktığın için bir emek var onu bilerek harcamıyorsun. Sonra gelsin eksiler

Yazlığımızda 2 aylıktan beri 3 senedir ilgilendiğimiz kedimiz çok hasta, yaş fip teşhisi kondu. Yazları ailem bakıyordu, kışları sitemizin sorumlusu olan bey mamasını suyunu veriyordu. Sitemizde herkesin sevgilisiydi, sevdirmişti kendini.
Pazartesi gününden beri veterinerde yoğun bakımda. Cuma günü ciğerleri su toplamış idi, ateşi vardı, antibiyotik iğne fayda etmeyince, Pazartesi daha kötüleşince veterinerimiz kliniğinde ilgilenmek istedi.Tahlillerinde ve röntgeninde fip teşhisi konuldu maalesef.
Her gün veterinere bilgi almaya gidiyorduk.
Yemek yemeyi ve su içmeyi de kesmiş.
Bu geceyi çıkarması mümkün olmayabilirmiş.
Organ hasarı da olmuş. Ciğerlerinde ve kalbinde ödem var. Zor nefes alıyor.
Dua ediyorum. Küçük bir ümit olsa da biraz iyileşse diye. Ama veterinerim maalesef iyi gitmiyor, acı çekmemesi adına uyutma kararı almamız gerekebilir diyor.
Kelimelerle ifade edemiyorum; çok üzgünüm.😢

Merhabalar, dün misafirim vardı.
Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, peynir, 1 krep, domates

Kahve

Akşam; taze fasülye, 1 biber dolması, az pilav ve saç kavurma, salata, ayran

Karpuz

Yürüyüş yok

Yazlığımızda 2 aylıktan beri 3 senedir ilgilendiğimiz kedimiz çok hasta, yaş fip teşhisi kondu. Yazları ailem bakıyordu, kışları sitemizin sorumlusu olan bey mamasını suyunu veriyordu. Sitemizde herkesin sevgilisiydi, sevdirmişti kendini.
Pazartesi gününden beri veterinerde yoğun bakımda. Cuma günü ciğerleri su toplamış idi, ateşi vardı, antibiyotik iğne fayda etmeyince, Pazartesi daha kötüleşince veterinerimiz kliniğinde ilgilenmek istedi.Tahlillerinde ve röntgeninde fip teşhisi konuldu maalesef.
Her gün veterinere bilgi almaya gidiyorduk.
Yemek yemeyi ve su içmeyi de kesmiş.
Bu geceyi çıkarması mümkün olmayabilirmiş.
Organ hasarı da olmuş. Ciğerlerinde ve kalbinde ödem var. Zor nefes alıyor.
Dua ediyorum. Küçük bir ümit olsa da biraz iyileşse diye. Ama veterinerim maalesef iyi gitmiyor, acı çekmemesi adına uyutma kararı almamız gerekebilir diyor.
Kelimelerle ifade edemiyorum; çok üzgünüm.😢
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm. Ben hiç kedi bakmadım ama bakanın nasıl sahiplendiğini çocuğu gibi olduğunu biliyorum. Anneminde 2 kedisi var. Teyzeminde 2 kedisi vardı biri böyle hasta oldu. Hep yanında olduk. Seni de anlayabiliyorum. Kendinizi suçlamayın. Siz en güzel şekilde ilgilendiniz. Elinizden geleni yaptınız. İnşallah sağlığına kavuşur 💕

Kızlar ben diyet dışıyım. Bu hafta toparlayamadım. Hiç böyle hayal etmemiştim. Reglim. Geçen aylarda değil miydim sanki. Bu nedir bu iştah.
Böyle oldu işte. Ödem de tuttum. Bugün tamamen pes etmeme ramak kalmıştı. Bütün eski alışkanlıklarımı tekrarladım çünkü. Tamam dedim böyle gider artık.
Ama hayır vazgeçmek yok. 6 kilo verdim. Buraya kadar geldim geri almak yok. Sadece bu tartı beni çok mutsuz edecek. Uyarıyı göze alıp tartılmama düşüncem var. Tartılmış gibi ceza da yaparım. Çok fark görmekten korkuyorum hepten alır götürür beni. Yine de cesaretimi toplarsam atabilirim de.
Düz 79u göremedim gitti.
Kendi kendime konuşuyorum aslında şu an. Yazmak kafada kayıt altına almak gibi.
Yaparım hallederim. Güzel bir açlık yapmam lazım. Tertemiz. Açlıktan ölmem ya

Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm. Ben hiç kedi bakmadım ama bakanın nasıl sahiplendiğini çocuğu gibi olduğunu biliyorum. Anneminde 2 kedisi var. Teyzeminde 2 kedisi vardı biri böyle hasta oldu. Hep yanında olduk. Seni de anlayabiliyorum. Kendinizi suçlamayın. Siz en güzel şekilde ilgilendiniz. Elinizden geleni yaptınız. İnşallah sağlığına kavuşur 💕
Çok teşekkür ederim.😢🙏❤️

İyi geceler hanımlar🦋

Bende bugün sabah diyet dışıyım hastanedeydim. Kara ciğerimde yağlanma var malesef bu diyet işine dahada sıkı sarılmam lazım.
Akşamda çiğ semizotu yanında 3-4 kaşık yoğurt yedim.

Adım 7 k
Şu miktarı 1.5 lt

Chocolita Chocolita

Back
X