• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler hanımlar🦋

Bende bugün sabah diyet dışıyım hastanedeydim. Kara ciğerimde yağlanma var malesef bu diyet işine dahada sıkı sarılmam lazım.
Akşamda çiğ semizotu yanında 3-4 kaşık yoğurt yedim.

Adım 7 k
Şu miktarı 1.5 lt

Chocolita Chocolita
Öyle mi çok geçmiş olsun. Ah işte bu beslenmelerimiz.. Neyimizi neremizi etkilemiyor ki. Yapalım canım bırakmayalım. Sağlığımızı geri alalım

16 haziran pazartesi
Sabah: 1b.süt, 1h.yumurta, 1/4simit, 1kk.b.peynir
Öğle: 3çiğköfte
Akşam: 1parça et, 3 yk t.fasülye, 1k.salata
Su 3lt
Spor 8127 adım
Arrietty_ Arrietty_ Chocolita Chocolita
Eki Görüntüle 3605380

17 haziran pazartesi
Sabah: 1b.çay, 1h.yumurta, 1/4simit, 1kk.b.peynir, 4zeytin
Öğle: 1/2k.çorba, 3yk.k.fasülye,1d.ekmek
Akşam: 1k.cacık, 3yk pilav, 3yk taze fasülye
Su 3lt
Spor 8363 adım
Chocolita Chocolita Arrietty_ Arrietty_

Eki Görüntüle 3605934

Salı çarşamba menüleri kızlar yiitee yiitee P papuayenigine
Ben günleri karıştırmışım. 17sine salı yazmamışım. Salı menümü yazmıştım aslında.

18 haziran çarşamba
Sabah: 1b.süt, 1h.yumurta, 1kk.b.peynir
Öğle: 1d.diyet dışı. (çok diyet dışı vardı tuttum kendimi)
Akşam: 1yumurtadan omlet, 1k.salata, 1kk b.peynir, 1d.ekmek
Su 3lt
Spor 12689 adım

Arrietty_ Arrietty_
Chocolita Chocolita

Screenshot_20250619_022703.webp

Günaydin
18 Haziran
sabah tost ve çay
Öğlen köfte salata çorba
Akşam dolma biber
Dondurma ve yirmibin kusur adim

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-19-07-32-35-560_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2025-06-19-07-32-35-560_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 6
Günaydın kızlar dün yazamadım uyumusum

Sabah bir omlet zeytin bir simit

Öğlen yariim kase sebzeli noodle

Akşam bir kase salata bir şinitzel

6.9 K adım

Kızlar elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz kendimize çok yüklenmeyelim . Vereceğiz bu kiloları önce sağlığımız için İnşallah

Mutlu sabahlar bu sabah hasta uyandım bogazım yanıyor.Dün kızımın mezuniyeti vardı çift maske dolaşmama ragmen oradan kaptım 😏 42. Saatteyim bozarım muhtemelen açlıgı .

Yazlığımızda 2 aylıktan beri 3 senedir ilgilendiğimiz kedimiz çok hasta, yaş fip teşhisi kondu. Yazları ailem bakıyordu, kışları sitemizin sorumlusu olan bey mamasını suyunu veriyordu. Sitemizde herkesin sevgilisiydi, sevdirmişti kendini.
Pazartesi gününden beri veterinerde yoğun bakımda. Cuma günü ciğerleri su toplamış idi, ateşi vardı, antibiyotik iğne fayda etmeyince, Pazartesi daha kötüleşince veterinerimiz kliniğinde ilgilenmek istedi.Tahlillerinde ve röntgeninde fip teşhisi konuldu maalesef.
Her gün veterinere bilgi almaya gidiyorduk.
Yemek yemeyi ve su içmeyi de kesmiş.
Bu geceyi çıkarması mümkün olmayabilirmiş.
Organ hasarı da olmuş. Ciğerlerinde ve kalbinde ödem var. Zor nefes alıyor.
Dua ediyorum. Küçük bir ümit olsa da biraz iyileşse diye. Ama veterinerim maalesef iyi gitmiyor, acı çekmemesi adına uyutma kararı almamız gerekebilir diyor.
Kelimelerle ifade edemiyorum; çok üzgünüm.😢
Kedim vefat etti maalesef.😢🙏🐈🪽❤️💕Veterinerim bu geceyi çıkaramayabilir demiş idi,öyle oldu.😔Acıları dindi meleğimin.🙏🪽🐈💕

labellevie labellevie HuMIsma HuMIsma dünün menüsü yok canımlar 18 Haziran
P papuayenigine 17-18 Haziran
Dün erkenden uyudum 10’da baygın şekilde. L. Reuteri bakterisini duydunuz mu ? Onunla yoğurt yapılıyor 36 derecede 36 saatte yapılıyor. Benim 3-4. yapışım geçen hafta yapmıştım duruyordu dolapta. Ondan yedim akşam acayip bir uyku bastırdı.

Çarşamba günü menüm
Kahvaltı; peynir, yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, domates

Kahve

Akşam; pilav, taze fasülye, 1 dolma, 1 kase yoğurt

Salı çarşamba menüleri kızlar yiitee yiitee P papuayenigine
Kusura bakma kaptanım 3 gündür yatak döşek yatıyorum. Bütün kış hasta olmayan ben yazın ortasında inanılmaz bir grip oldum. Kolumu kaldıramıyorum resmen. Niye böyle oldu anlamadım. O nedenle menü falan paylaşmak aklıma gelmedi. Ben biraz müsade almak istiyorum. İyileşir iyileşmez dönücem inşallah 🙏

Dün erkenden uyudum 10’da baygın şekilde. L. Reuteri bakterisini duydunuz mu ? Onunla yoğurt yapılıyor 36 derecede 36 saatte yapılıyor. Benim 3-4. yapışım geçen hafta yapmıştım duruyordu dolapta. Ondan yedim akşam acayip bir uyku bastırdı.

Çarşamba günü menüm
Kahvaltı; peynir, yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, domates

Kahve

Akşam; pilav, taze fasülye, 1 dolma, 1 kase yoğurt
Hiç duymadım canım ilk kez duyuyorum. Afiyet olsun
Kusura bakma kaptanım 3 gündür yatak döşek yatıyorum. Bütün kış hasta olmayan ben yazın ortasında inanılmaz bir grip oldum. Kolumu kaldıramıyorum resmen. Niye böyle oldu anlamadım. O nedenle menü falan paylaşmak aklıma gelmedi. Ben biraz müsade almak istiyorum. İyileşir iyileşmez dönücem inşallah 🙏
Çok geçmiş olsun ⚘️

48 saat sonrası tek ögün
30 dk kardiyo + 13.000 adım
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000106036.webp
    1000106036.webp
    13 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000106011.webp
    1000106011.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000106249.webp
    1000106249.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000106244.webp
    1000106244.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 2
19 Haziran
Sabah börek salatalık peynir zeytin
Öğlen tavuk patates yemeği brokoli ezme
Akşam makarna
Dondurma

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-19-21-17-44-025_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2025-06-19-21-17-44-025_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 4
Back
X