• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Iyi aksamlar

Ilk ogun 12 civari
Eki Görüntüle 3607526

Aksam 17 de
Kucuk kase soguk patates salatasi

1,5L su
Chocolita Chocolita
Oo arri başlamış 💪 hoş geldin canım
İyi geceler hanımlar 🦋

Ben bugün yemeğide sporu da abarttım regl öncesi haftasındayım tatlı krizim tuttu🥺

Sabah

Omlet, 2 biber , 2 küçük kare peynir, 2 kare helva, 2 dilim ekmek bir tane domates 5-6 tane zeytin

Ara öğün
Bozulmak üzere olan küçük bir kavunum vardı onu yedim yanına da şu kareye bitter çikolatalar var ya onu oğlumla yarı yarıya bölüştük.

Akşam
2 tane patlıcanı fırında zeytinyağlı pul biberli tuzlu pişirdim yoğurtlu sarımsaklı sosun içine attım onu yedim Yanına 10 tane sarma yedim bir de 3 tane de Et yedim etler avucumun yarısı kadardı ama

Şu miktarı 1.5 lt
Adım9. 9k

Chocolita Chocolita
Diyet dışında yok ama akşam yemeğinde çok yediğim için bana menü fazla geldi kalori hesapladığımda da almam gereken kaloriyi açtığımı gördüm tartı öncesi çok iyi olmadı açıkçası🥲 ama bir buçuk saat boyunca çok güzel spor yaptım Eğer saat doğru hesapladıysa kalıyorum fena oradan hafifletiyorum en azından 🥲
Spor çok iyi olmuş 🔥 bu kadar uzun süre Spor yaptıktan sonra dinlenir halde kalori yakmaya devam edersin
Merhabalar Kaptanım Chocolita Chocolita , 💐🌸💕 Merhabalar Arkadaşlar, 💐🌸💕
Yarın izinden dönmek istiyorum mümkünse, sizlerle birarada olmak çok iyi geliyor, özlüyorum hepinizi.:KK19::KK200:
Sabah tartı paylaşayım mı?
Paylaş tabi delficim tekrar hoş geldin 🌷

Sen söyleyince tekrar baktım canım paylaşmamışsın

Persembe günü sabah kahvaltısı limonlu su 5 Ceviz yeşillik dilim peynir iki yada üç bardak çay Öğle yemeğim Paça çorbası ve yeşillik 3 lt su spor sıfır

Cuma günü menüm kızımın karnesini almam gerekiyordu erken çıktım kahvaltı yapmadım maydanoz ve limonlu su yanımda götürdüm 1 gibi yarım dürüm bolca acı biber sayı versem mi 😂😂😂10 belki daha fazla eve geldikten sonra bişey yemedim taki 20: 00 herşey ondan sonra oldu çay tatlı şeker kısır günü böyle bitirdim şuan daha sindirmeye çalışıyorum

Yarın tartı günümüz. Öğleye bırakmadan atmaya özen gösterelim. 3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir. İnşallah güzel sonuçlar olur. Olmazsa da bir aradayız. Bitti deriz geride bırakırız

Heyecanlandım 🥹
Sanki bayağıdır tartı günü olmamış gibi. Size de öyle geliyor mu.
Herhalde diyetteki aksama ve toparlama derken yeni dönmüş gibi hissetmekten. Sanki ilk kez tartı atıcam hahah

Yarın tartı günümüz. Öğleye bırakmadan atmaya özen gösterelim. 3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir. İnşallah güzel sonuçlar olur. Olmazsa da bir aradayız. Bitti deriz geride bırakırız

Heyecanlandım 🥹
Sanki bayağıdır tartı günü olmamış gibi. Size de öyle geliyor mu.
Herhalde diyetteki aksama ve toparlama derken yeni dönmüş gibi hissetmekten. Sanki ilk kez tartı atıcam hahah
Ben tartı ile göz göze gelmek istemiyorum gibi alıyorum geri ne oldu anlamıyorum ama adına sevindim

Ben tartı ile göz göze gelmek istemiyorum gibi alıyorum geri ne oldu anlamıyorum ama adına sevindim
Dur daha yeni başladın. Tartı korkutmasın seni. Eğer görürsen gördüğünün çoğu ödem olacak. Benim heyecan dediğimde + beklediğim durumda son gün bugün bir hamle yaptım, ne olacak onun merakı 😅

Son düzenleme:
Ben sabah bir tabak dolusu etli kurufasulye ve pilav yedim. İçeceğimde gazlıydı malesef. 14.30 da bunu yedim ve kapattım
Bir temizlik yapmışımm güzel hareket oldu

Eklentiler

• 20250620_235312.webp
    20250620_235312.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 5
Günaydın herkese🌸🫶
Merhabalar Chocolita Chocolita
21 Haziran, Cumartesi günü, izin dönüşü
Kilom: 103,8 kg
Son bir haftada çok diyetdışı hamurişi yedim.
Maalesef üzgünken bilinçsizce yediğim zamanlar oluyor.
Bu hafta yeme düzenimi sağlıklı bir şekilde düzeltmek ve bu şekilde devam etmek istiyorum inşallah.🙏

1000103087.webp
,

Son düzenleme:
19 haziran perşembe
Sabah: 1b.çay, 1h.yumurta, 1/4simit, 1kk.b.peynir, 4zeytin
Öğle: 1/2k.çorba, 1tb sebze sote,1d.ekmek
Akşam: 1yumurtadan omlet, 1d.ekmek, 1kk.b.peynir, 1/2domates
Su 3lt
Spor 6729 adım
Screenshot_20250621_091444.webp
20 haziran cuma
Sabah: 1b.çay, 1poğaça
Öğle: 2köfte, 1k.çorba,1d.ekmek
Akşam: 1d.ekmek, 1tb sebze sote, 1k.yoğurt
Su 3lt
Spor 10037 adım
Screenshot_20250621_091455.webp
Chocolita Chocolita
Arrietty_ Arrietty_

Mutlu sabahlar🌸
Tartı gününü unutup su kahve içtim neyse birazdan tartılırım
delfinia delfinia canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki insanın evladı gibi oluyorlar üzülme demek boş ama en azından acısı dindi melegimin en güzel yere gitti diyerek avunalım
R Ruh-u Revan sağolasın canım, teşekkür ederim😔🙏💕❤️🫶
😔🙏💕🪽🐱

Oo arri başlamış 💪 hoş geldin canım

Spor çok iyi olmuş 🔥 bu kadar uzun süre Spor yaptıktan sonra dinlenir halde kalori yakmaya devam edersin

Paylaş tabi delficim tekrar hoş geldin 🌷

Teşekkür ederim canım benim ama bugün beni kurtarmadı bu hafta iki kere diyet diyet yaptım ödem olarak bana geri dönmüş🥺

Back
X