- 11 Nisan 2025
- 456
- 874
- 18
- 26
Ben yazdım aslında acaba kaydetmedim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yazdım aslında acaba kaydetmedim mi
Oo arri başlamışIyi aksamlar
Ilk ogun 12 civari
Eki Görüntüle 3607526
Aksam 17 de
Kucuk kase soguk patates salatasi
1,5L su
Chocolita
Spor çok iyi olmuşİyi geceler hanımlar
Ben bugün yemeğide sporu da abarttım regl öncesi haftasındayım tatlı krizim tuttu
Sabah
Omlet, 2 biber , 2 küçük kare peynir, 2 kare helva, 2 dilim ekmek bir tane domates 5-6 tane zeytin
Ara öğün
Bozulmak üzere olan küçük bir kavunum vardı onu yedim yanına da şu kareye bitter çikolatalar var ya onu oğlumla yarı yarıya bölüştük.
Akşam
2 tane patlıcanı fırında zeytinyağlı pul biberli tuzlu pişirdim yoğurtlu sarımsaklı sosun içine attım onu yedim Yanına 10 tane sarma yedim bir de 3 tane de Et yedim etler avucumun yarısı kadardı ama
Şu miktarı 1.5 lt
Adım9. 9k
Chocolita
Diyet dışında yok ama akşam yemeğinde çok yediğim için bana menü fazla geldi kalori hesapladığımda da almam gereken kaloriyi açtığımı gördüm tartı öncesi çok iyi olmadı açıkçasıama bir buçuk saat boyunca çok güzel spor yaptım Eğer saat doğru hesapladıysa kalıyorum fena oradan hafifletiyorum en azından
![]()
Paylaş tabi delficim tekrar hoş geldinMerhabalar KaptanımChocolita ,
Merhabalar Arkadaşlar,
Yarın izinden dönmek istiyorum mümkünse, sizlerle birarada olmak çok iyi geliyor, özlüyorum hepinizi.
Sabah tartı paylaşayım mı?
Sen söyleyince tekrar baktım canım paylaşmamışsınBen yazdım aslında acaba kaydetmedim mi
Sen söyleyince tekrar baktım canım paylaşmamışsın
Oo arri başlamışhoş geldin canım
Spor çok iyi olmuşbu kadar uzun süre Spor yaptıktan sonra dinlenir halde kalori yakmaya devam edersin
Paylaş tabi delficim tekrar hoş geldin![]()
Ben tartı ile göz göze gelmek istemiyorum gibi alıyorum geri ne oldu anlamıyorum ama adına sevindimYarın tartı günümüz. Öğleye bırakmadan atmaya özen gösterelim. 3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir. İnşallah güzel sonuçlar olur. Olmazsa da bir aradayız. Bitti deriz geride bırakırız
Heyecanlandım
Sanki bayağıdır tartı günü olmamış gibi. Size de öyle geliyor mu.
Herhalde diyetteki aksama ve toparlama derken yeni dönmüş gibi hissetmekten. Sanki ilk kez tartı atıcam hahah
Dur daha yeni başladın. Tartı korkutmasın seni. Eğer görürsen gördüğünün çoğu ödem olacak. Benim heyecan dediğimde + beklediğim durumda son gün bugün bir hamle yaptım, ne olacak onun merakıBen tartı ile göz göze gelmek istemiyorum gibi alıyorum geri ne oldu anlamıyorum ama adına sevindim
Geçen hafta 57.8Geçen hafta 57.4
Bu hafta 57.8
Fark +0.4
Yüzde + 0,696
Eki Görüntüle 3604632
Bayramda yediklerimi eritememişim. Daha çok dikkat edeceğim.
Arrietty_
Chocolita
R Ruh-u Revan sağolasın canım, teşekkür ederimMutlu sabahlar
Tartı gününü unutup su kahve içtim neyse birazdan tartılırım
delfinia canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki insanın evladı gibi oluyorlar üzülme demek boş ama en azından acısı dindi melegimin en güzel yere gitti diyerek avunalım
Oo arri başlamışhoş geldin canım
Spor çok iyi olmuşbu kadar uzun süre Spor yaptıktan sonra dinlenir halde kalori yakmaya devam edersin
Paylaş tabi delficim tekrar hoş geldin![]()