• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Alçı duvar çok güzel kokardı bana. Ananemin binasına girince hafif rutubet ve alçı duvar kokusu ayy sanki çikolata gibi canım çekerdi
Evet o toprak kokusu gibi o yüzden. Yağmur yağınca toprak kokusu olur ya ben de çok severim. Küçükken koklama toprak çeker derlerdi ben yine de koklardım. 🥰

25 haziran çarşamba
Sabah: 1b.süt, 1h.yumurta, 3 çeri domates, 1salatalık
Öğle: 1b.limonata, 1tb tavuk yemeği
Akşam: 1tb melemen, 1d.ekmek
Su 3lt
Spor 8647 adım
Arrietty_ Arrietty_
Chocolita Chocolita

Screenshot_20250626_140956.webp

Chocolita Chocolita Arrietty_ Arrietty_
Bu Cumartesi tartıyı atıyorum. Haftaya tatile çıkacağımdan izin isteyebilir miyim? Hem adımlardan hem diğer şeylerden izinli olayım diye düşündüm. Ayak uyduramam sıkıntı olmasın diye. 1 haftalık tatil yapacağım. Sonra hemen geleceğim. Arayı açmayayım diyorum.

Chocolita Chocolita Arrietty_ Arrietty_
Bu Cumartesi tartıyı atıyorum. Haftaya tatile çıkacağımdan izin isteyebilir miyim? Hem adımlardan hem diğer şeylerden izinli olayım diye düşündüm. Ayak uyduramam sıkıntı olmasın diye. 1 haftalık tatil yapacağım. Sonra hemen geleceğim. Arayı açmayayım diyorum.
Tamam canım. İyi tatiller ♥️

Merhabalar,
Bugün 36 derece burası, çok sıcak ve rutubetli.
26 Haziran,Perşembe günü,
Kahvaltım,
1000104832.webp

Bugün 21:30'da Ayvalık'ta açık hava sineması etkinliğine katılacağız bir komşumuzla.
😊😊📽🎬🎞
Akşam menümü yazamam kaptanım Chocolita Chocolita
Şimdiden yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım:
1 dilim ekmek ile kahvaltım yukarıdaki gibiydi. Ekmeğin yarısını tereyağı ve 1 tatlı kaşığı reçel ile bitirdim.
Akşam 18:00'de 3 kuru köfte ve zeytinyağlı barbunya pilaki, 1 dilim ekmek yiyip günü tamamlayacağım.
Su 2 lt. içerim.
Sevgiler.🤗💕🌸

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, ne vardı ayağında?
Acil doktoru çatlakla kemikleşme var dedi ortopedi baglar zedelenmiş dedi ilaç verdi ( hiç bir işe yaramayan kremler ) dün youtube gezinirken denk geldim bir fizyoterapiste damar damar üzerine gelmiş ( tüm belirtiler aynıydı) onun egzersizlerini yaptım rahatladı bilegim doktora diyorum ayagımda gerginlik var sanki damarım çekiliyor birşey birşey yok diyor😊

Ben de bebekken toprak yiyormuşum, annem doktora götürmüş demirim düşük çıkmış, demir ilacı kullanmışım

Ya ben baktım değerlerine demir eksikliği yok ama tam kan sayımında bazı değerler düşüp bazı değerler yüksek çıkmış. Yarın sabah hastaneye götüreceğim öğle uykusuna yattığı için poliklinik saatlerini kaçırırız diye götüremedim. Zaten doktor da demişti eğer demir eksikliği yoksa toprak yemesi yaramazlığındandır diye🤣🤣🤣

Merhabalar,
Bugün 36 derece burası, çok sıcak ve rutubetli.
26 Haziran,Perşembe günü,
Kahvaltım,
Eki Görüntüle 3609812
Bugün 21:30'da Ayvalık'ta açık hava sineması etkinliğine katılacağız bir komşumuzla.
😊😊📽🎬🎞
Akşam menümü yazamam kaptanım Chocolita Chocolita
Şimdiden yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım:
1 dilim ekmek ile kahvaltım yukarıdaki gibiydi. Ekmeğin yarısını tereyağı ve 1 tatlı kaşığı reçel ile bitirdim.
Akşam 18:00'de 3 kuru köfte ve zeytinyağlı barbunya pilaki, 1 dilim ekmek yiyip günü tamamlayacağım.
Su 2 lt. içerim.
Sevgiler.🤗💕🌸
Ayy ayvalıkta olmak vardı şimdi 🥰 tadını çıkar canım

Ayy ayvalıkta olmak vardı şimdi 🥰 tadını çıkar canım
İnşallah en kısa zamanda tekrar Ayvalık'ı ziyaret edersiniz.🥰🙏💕🌸 Chocolita Chocolita Gelecek olursan haberleşelim canım, merkezde deniz kenarındaki çay bahçelerinden birinde oturur karşılıklı kahve içeriz
inşallah.🥰☕🌸☕🥰
Geçenlerde Ayvalık'a gidip yürümüştüm ya, Ayvalık Mahalle Evleri'nin kurslarında Ayvalıklı hanımların yaptığı el emeği ürünleri sergiliyor ve çok uygun fiyata satıyorlar.
Bu dükkanın önünde de Ayvalık kooperatifinin zeytinyağı, zeytin,ev yapımı sirke, sabun, vb. yöresel organik ürünlerinin satışı var. İnternet sayfaları da varmış.
Çok hoşuma gitti, geri dönüşüm atölyesinde çay kahve paketlerini katlayarak ve birleştirerek çok güzel çantalar yapmışlardı, bir tane bozuk para çantası aldım, aşağıda paylaşayım fotoğrafını:
1000104875.webp
1000104876.webp

Son düzenleme:
+15 dk da eliptik yaptım 45 dk video adıma dahil degil 4 lt civarı su
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000125582.webp
    1000125582.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000125581.webp
    1000125581.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 0