• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İnşallah en kısa zamanda tekrar Ayvalık'ı ziyaret edersiniz.🥰🙏💕🌸 Chocolita Chocolita Gelecek olursan haberleşelim canım, merkezde deniz kenarındaki çay bahçelerinden birinde oturur karşılıklı kahve içeriz
inşallah.🥰☕🌸☕🥰
Geçenlerde Ayvalık'a gidip yürümüştüm ya, Ayvalık Mahalle Evleri'nin kurslarında Ayvalıklı hanımların yaptığı el emeği ürünleri sergiliyor ve çok uygun fiyata satıyorlar.
Bu dükkanın önünde de Ayvalık kooperatifinin zeytinyağı, zeytin,ev yapımı sirke, sabun, vb. yöresel organik ürünlerinin satışı var. İnternet sayfaları da varmış.
Çok hoşuma gitti, geri dönüşüm atölyesinde çay kahve paketlerini katlayarak ve birleştirerek çok güzel çantalar yapmışlardı, bir tane bozuk para çantası aldım, aşağıda paylaşayım fotoğrafını:
Eki Görüntüle 3609955 Eki Görüntüle 3609956
İnşallah canım benim nasip 🌷
İyi geceler kızlar🦋

Sabah
Kahvaltımın görseli ekte. 🙂

Ara öğün
10 tane kaju, biraz çikolata tedim ( regl döneminde yaklaşmakta 🥺)

Akşam
3 YK taze fasulye yemeği, 4 YK yoğurt, bol salata

Ama akşam yemeğinden sonra tatlı yedim 🥺 bir kupa sade kahve içtim.

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 9 k

Chocolita Chocolita

Bugün sporlarımı yaptım İlk önce gwj ile başladım, sonra bölgesel çalıştım karın bacak kol ve en sonunda göğüs çalıştım en sonunda soğuma hareketleriyle bugünü kapattım. Yarın hastaneden gelme durumuma göre, yarım saat spor yapacağım belki hiç de yapmayabilirim ya da belki bu kadar çok da yapabilirim. Ruh halim nasıl olacak bilemiyorum gaza getirin beni üşeniyorum😂
Bence biz sana bakıp gaza geliyoruz ama hadi bakalım 💪😍
Bence sennn yarında güzel bir spor yaparsın. Alıştın artık. Bir acqua olmak kolay mı. Sen kalorinin içinden geçen kadınsın 😏

Sabah 1 kase karpuz. Belki biraz daha fazla olabilir.
Yağlı peynir yarım dilim
2 yemek kaşığı yağsız lor peyniri
5 çeri domates
1 dilim ekmek tam buğday
Çemenli kızarmış yumurta 1 adet

Akşam 1 kase mercimek çorbası
Yarım tabak makarna

Eklentiler

• 20250626_223824.webp
    20250626_223824.webp
    46 KB · Görüntüleme: 4
İnşallah canım benim nasip 🌷

Bence biz sana bakıp gaza geliyoruz ama hadi bakalım 💪😍
Bence sennn yarında güzel bir spor yaparsın. Alıştın artık. Bir acqua olmak kolay mı. Sen kalorinin içinden geçen kadınsın 😏

Canımsın 🥰 yarın bu yorumu okuyup spor yapacağım böyle motivasyonu nerden bulayım 😍🥰

İyi geceler, perşembe günü menüm aynı

Kahvaltı; 2 yumurta, 5 zeytin, domates salatalık, 1 dilim peynir

Kahve

1 sek quark

Akşam 1 kabak 1 havuç sote zeytinyağlı üstüne yoğurt

1 saat yüzme saatim kayıp yürüyüş yapacaktım

Eklentiler

• IMG_7881.webp
    IMG_7881.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 4
İyi geceler, perşembe günü menüm aynı

Kahvaltı; 2 yumurta, 5 zeytin, domates salatalık, 1 dilim peynir

Kahve

1 sek quark

Akşam 1 kabak 1 havuç sote zeytinyağlı üstüne yoğurt

1 saat yüzme saatim kayıp yürüyüş yapacaktım
Çok güzel 🩷 kabak hem lezzetli hem kalorisi çok düşük

Çok güzel 🩷 kabak hem lezzetli hem kalorisi çok düşük
Aynen, yarın da bu şekilde yapıcam. Ondan sonra karbonhidratsız şekersiz diyet yapacağım. Gerçi sebzelerde de karbonhidrat var, ekmek ve hamurişi yemeyeceğim. Git gide mide küçülüyor. Bugün mesela kahvaltıyı zor bitirdim. Ama akşam yemeğinden sonra sanki açmışım gibi bir psikoloji oluştu, kolumu kaldıramıyorum sanki uzanmak istiyorum. Ama yatmadım gittim spor yaptım değil 😁 evde işlerim vardı onları yaptım.

Kızlar dün yazamadım zordu . Adımım az evdeydik ve diyet dışıyım
Başgan 5.8 K ama 6 K saysak olur mu ki ? Chocolita Chocolita 🤓

Eklentiler

• IMG_5927.webp
    IMG_5927.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 1
Back
X