Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Öglen videonun 38 dksını yaptım
Akşam üzeri yürüyüş
Gelincede videoyu en baştan tekrar yaptım 78 dk olarak toplamda 116 dk olmus oldu
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000127413.webp
    1000127413.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000127414.webp
    1000127414.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000127415.webp
    1000127415.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000127388.webp
    1000127388.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000127296.webp
    1000127296.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 3
İyi geceler kızlar🦋

Sabah
2 yunurtalı peynirli omlet, 5-6 tane zeytin bir havuç bir salatalık 2 dilim karışık tahıllı ekmek 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Ara öğün
1 avuç draje ( reglim ondan böyle oluyor 🥺)
Akşam 1 tabak kabak yemeği 3 yemek kaşığı yoğurt 1 tabak salata 2.5 tane köfte( oğlan yemedi köfteyi onun köfteleri yedim🤣)
1 adet dondurma ile günü kapattım 🥲

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 5.8 k

Chocolita Chocolita

Bugün temizlik yapmadım pazar market alışverişi derken pertim çıktı yarın eşim izinli çocuğu alıp giderse temizlik yapacağim gitmezse yarında kalacak benim temizlik 😅😅😅

Merhabalar,
29 Haziran, Pazar günü,
Sabah,
*12 zeytin
*1 dilim eski kaşar
* 1/2 domates
*2 salatalık
*2 biber
*az reçel, tereyağı
*1 dilim ekmek
Arada,
*sade Türk kahvesi
Öğlen,
*1 tatlı kurabiye,
Akşam,
*kaşarlı pide, ayran,
Sonra karpuz yedim.
Su:2 lt.
Chocolita Chocolita
Bugün evimizin bahçesindeki 2 büyük kayısı ağacının dökülen, ezilmiş, yenilmeyecek durumdaki tüm meyvelerini yerden toplayıp, poşetlere doldurup çöpe attım. Kilolarca çıktı. İyi kalori harcamışımdır.
Öncesinde dallardaki tüm meyveleri toplamıştık. Komposto,marmelat,reçel vb için çok miktarda kayısı çıktı. Ne kadar bereketli bir ağaç kayısı ağacı.

Son düzenleme:
Olabilir canım. Bilirim insanın emek verip elinde olmadan sanki sürüklenir gibi yeniden başa dönmesi nasıl hissettirir. Seni çok iyi anlıyorum. İnsan bazen hiçbir şey yapmak istemiyor. Bütün yaşam enerjisi sevinci içinden alınmış gibi. Hatta insan görmeye bile tahammülsüz oluyor. İnan ki dönem dönem başımıza geliyor bu depresyon. Zaten hormonlarımız baştan aşağı değişken. Ama biz kadınlar istersek, hele ki böyle dostlarla bir arada bu yükü paylaşırsak ayağa kalkmayı da biliriz. Çünkü hayat devam ediyor. Biz durunca hayat durmuyor. Sende eski gücünü kuvvetini toplayacaksın inşallah ♥️

Tabi canım çok sevinirim 🎀
Aynen canım insan görmek istemedim halada istemiyorum bide bayram da hiç görmek istemedigim insanlarla karşılaşmak beni hayattan soğuttu nazarda var inanıyorum evimizi aldık eşim bu evi alırken arabamızı satmıştı
Bayram sonrası araba aldık biraz borç edip çünkü üç çocukla arabasız olmuyor aliskinizda
Araba sonrası kızımın sağ kolu kırıldı büyük kızımın parkta yürürken düştü o düşmeye kol kırılmaz
İki hafta olacak Çarşamba günü alcida onun stresi nazar üzerime bı öküz oturmuşta kalkamıyorum nefes alamıyorum gibi

yarin tartı resmini atarım reglde oldum öyle şanslıyım normalde temmuz 3 olmam gerekiyordu😒

Kızlar Instagram da istiyorsan zayifla hesabı olan kadını takip ediyorum daha öncede yazmıştım diyetle 125 kilodan bu hafta tartida 83 kiloyu gördü başariyor kadın 🌸benim beynim obez ruhsal stres herşey beni yemege tetikliyor bı çözümü olmalı 🥺 birlikte başaracağız 🎀🎀💫💫💫

Kızlar Instagram da istiyorsan zayifla hesabı olan kadını takip ediyorum daha öncede yazmıştım diyetle 125 kilodan bu hafta tartida 83 kiloyu gördü başariyor kadın 🌸benim beynim obez ruhsal stres herşey beni yemege tetikliyor bı çözümü olmalı 🥺 birlikte başaracağız 🎀🎀💫💫💫
Pembe Lotus Pembe Lotus inşallah canım:KK200::KK19:🌸🌸Başaracağız hep birlikte.💐🙏🧿🍀

Aynen canım insan görmek istemedim halada istemiyorum bide bayram da hiç görmek istemedigim insanlarla karşılaşmak beni hayattan soğuttu nazarda var inanıyorum evimizi aldık eşim bu evi alırken arabamızı satmıştı
Bayram sonrası araba aldık biraz borç edip çünkü üç çocukla arabasız olmuyor aliskinizda
Araba sonrası kızımın sağ kolu kırıldı büyük kızımın parkta yürürken düştü o düşmeye kol kırılmaz
İki hafta olacak Çarşamba günü alcida onun stresi nazar üzerime bı öküz oturmuşta kalkamıyorum nefes alamıyorum gibi

yarin tartı resmini atarım reglde oldum öyle şanslıyım normalde temmuz 3 olmam gerekiyordu😒
Bol bol oku canım. Bende dualarıma ekleyeceğim Allah korusun hepinizi, hepimizi nazardan kötü bakan gözlerden

Bende diyet dışıyım. Ama bugün için pişman değilim. Yengem bayağıdır bizi davet etmek istedi hiç fırsatı olmadı. Bugün gittik döktürmüş sağolsun. Allah arttırsın. Çok uğraşmış. Her birinden biraz yiyince diyet dışı oldum

İyi geceler; Pazar günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek, domates salatalık

Kahve

Akşam; kuru fasülye ve pilav yarım tabak

Karpuz

11.400 adım

Eklentiler

• IMG_7890.webp
    IMG_7890.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 4
Back
X