Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Ben izinli olcaktım ya bu hafta.
Doğru canım unutmuşumGünaydın. Ben izinli olcaktım ya bu hafta.![]()
Bende saati kurmayı unutmuşum. Yürüyüşe çıkacaktım güya. Gerçi zaten kulaklığım bozuktu bugün alır yarın çıkarım. Müziksiz yürüyemiyorum siz de öyle misinizGünaydınnnnnmutlu sabahlar
Bugunki menüm ve sporumu belirledim dısına cıkman öncesinde veri girmek plan yapmak cok daha iyi oluyor![]()
Evet bende oyleymis. Skliyorum desem yeridir.Bende saati kurmayı unutmuşum. Yürüyüşe çıkacaktım güya. Gerçi zaten kulaklığım bozuktu bugün alır yarın çıkarım. Müziksiz yürüyemiyorum siz de öyle misiniz
Evet ya benimki de beni darlıyor. Oda bir yere kadar olabiliyor. Devamlı oyundan da sıkılıyor insanEvet bende oyleymis. Skliyorum desem yeridir.
Kafa dinlemek icin yuruyuse ciktiysam almiyorum kulaklik.
Yaz tatili basladi. Benim kiz darliyor 7/24 saldim diye.
Aynen. Abin ile takil diyorum yok 5dk anca. Tüm yaz kafayi yedirtecek bana.Evet ya benimki de beni darlıyor. Oda bir yere kadar olabiliyor. Devamlı oyundan da sıkılıyor insan![]()
Bende öyleyim mutlaka bir ses olacak kulagımda yoksa vakit geçmiyor eve dönüyorumBende saati kurmayı unutmuşum. Yürüyüşe çıkacaktım güya. Gerçi zaten kulaklığım bozuktu bugün alır yarın çıkarım. Müziksiz yürüyemiyorum siz de öyle misiniz
EvetBende saati kurmayı unutmuşum. Yürüyüşe çıkacaktım güya. Gerçi zaten kulaklığım bozuktu bugün alır yarın çıkarım. Müziksiz yürüyemiyorum siz de öyle misiniz
Bende öyleyim mutlaka bir ses olacak kulagımda yoksa vakit geçmiyor eve dönüyorum![]()
Ne tarz dinliyorsunuz?
Cok degisik Ahmet Kaya’ya Sardinien amaNe tarz dinliyorsunuz?
Ben yürüyüş yaparken hareketli şeyler dinliyorum beni gaza getirecek. Yabancı geneldesen ne dinliyorsun?Chocolita
Ben genelde ilahi yada kuran dinlerim içimden eşlik etmek iyi geliyorNe tarz dinliyorsunuz?
Aynen, ben de müzikle yürüyebiliyorum. Daha bir enerji veriyor sanki ritmik müzik.Bende saati kurmayı unutmuşum. Yürüyüşe çıkacaktım güya. Gerçi zaten kulaklığım bozuktu bugün alır yarın çıkarım. Müziksiz yürüyemiyorum siz de öyle misiniz