En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
valla hic üsenmedim :KK48: gece 2de kalkip yaptim bide mantiyi düsün yemege nekadar düskünüm :KK70:
Ben kendimi yemeğe düşkün sanırdım.:-)O saatte çok zararlı.:KK53: Kamu spotu.:KK70:

Ne güzel yapmışsınız:KK19:
Adra'cım ben bayağı koşturuyorum:-)Sabah kızlardan birinin göz muayenesi vardı hastaneye gittik sonra geldik okula hazırlık,oğlumun hergün bir menüsü var:kk77:Bugün hamburgerdi:kk77:Ben hazıra karşıyım:KK48:Evde köfte yaptım,ekmek arası birşeyler koydum vs..:KK48:
Sonra eşimle biraz yürüyüş yaptık.Çocuklar falan akşam oldu.Günüm bu ara hep böyle geçiyor:KK48:
Senin baya hareketli geçiyor günlerin Nevoş.:KK53: Göz muayenesi nasıl geçti?Biliyorum senin hazıra karşı oluşunu.:KK53: En güzelini yapıyorsun.Sana vakit kalmış bu koşturmaya arasında.Süper anne Nevoş.:KK68:

Ben kendimi yemeğe düşkün sanırdım.:-)O saatte çok zararlı.:KK53: Kamu spotu.:KK70:

Senin baya hareketli geçiyor günlerin Nevoş.:KK53: Göz muayenesi nasıl geçti?Biliyorum senin hazıra karşı oluşunu.:KK53: En güzelini yapıyorsun.Sana vakit kalmış bu koşturmaya arasında.Süper anne Nevoş.:KK68:
Kızıma gözlük verdi doktor,biraz üzüldü hatta gözlük alırken ağladı.Biraz duygusal:-)
Evet canım hazıra takıntılıyım:KK53:
12:30 dan sonra boş oluyorum:KK48:Ev işleri,yemek vs.Bugün işim yoktu,yemekte dünden vardı gezmeye çıktık:KK48:

Back
X