En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
İyiyim Nevoş.:KK60:Bugün arkadaşla yürüyüş yaptık sahilde.2 saat falan yürümüşüzdür.:KK48:Bacakların ağrıyor şimdi:)Sen nasılsın canım.:KK60:

Etobur seni.:KK53:
Ne güzel yapmışsınız:KK19:
Adra'cım ben bayağı koşturuyorum:-)Sabah kızlardan birinin göz muayenesi vardı hastaneye gittik sonra geldik okula hazırlık,oğlumun hergün bir menüsü var:kk77:Bugün hamburgerdi:kk77:Ben hazıra karşıyım:KK48:Evde köfte yaptım,ekmek arası birşeyler koydum vs..:KK48:
Sonra eşimle biraz yürüyüş yaptık.Çocuklar falan akşam oldu.Günüm bu ara hep böyle geçiyor:KK48:

12 gün sonra bahanen ne olcak :KK70:
hosgeldun canim benim :KK60:
O zamana kadar bulurum bir bahane:KK70: Hoşbuldum canım:KK60:
Am şimdilik kaçtım arada gelirim misafirim gidene kadar, öptüm hepinizi:KK15::KK15::KK15:
Vuslat'ım hoşgeldin:KK60:
Pinko banlandı ,:cry:rabia yalnız kaldın dedi:KK12:Ben de vuslat var gelir korur dedim:21:Sana film bulmuş gidip onu izleyecek seni koruyamaz dedi:KK30::KK70:
Nevoşum ben seni kurtarana kdar siper al gelicem ben:KK60: Şu an abim benden ilgi bekliyor sık gelemiyorum:KK70:

Ne güzel yapmışsınız:KK19:
Adra'cım ben bayağı koşturuyorum:-)Sabah kızlardan birinin göz muayenesi vardı hastaneye gittik sonra geldik okula hazırlık,oğlumun hergün bir menüsü var:kk77:Bugün hamburgerdi:kk77:Ben hazıra karşıyım:KK48:Evde köfte yaptım,ekmek arası birşeyler koydum vs..:KK48:
Sonra eşimle biraz yürüyüş yaptık.Çocuklar falan akşam oldu.Günüm bu ara hep böyle geçiyor:KK48:

Esle beraber yuruyus falan :KK8:

Am şimdilik kaçtım arada gelirim misafirim gidene kadar, öptüm hepinizi:KK15::KK15::KK15:

Nevoşum ben seni kurtarana kdar siper al gelicem ben:KK60: Şu an abim benden ilgi bekliyor sık gelemiyorum:KK70:
Tamam Vuslat'ım ben sığınaklara kaçar seni beklerim:KK70:Allah kolaylık versin canım:KK74:

evine baskin yaparim izlemezsen :KK70::KK70: mikel kiliginda :KK70:

iyi geceler vuslatim ALLAHA emantsin :KK60::KK60:

Back
X