En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Evet canım o heyecan bizde de var.Hangi kategori olursa olsun çok güzel tariflerin çıkacağı kesin.

aynen bir dünya arklı tariflerin oması güzel o yüzden katılmadığım zamanlar bile takipte olup tarifleri evde yapmak güzel oluyor hele biz ev hanımları için

Hiç konuşmadık bundan sonraki kategori için acaba ne olacak

şiştttttttt

Bir fikrin var mı

allahım ya ben şişt diyorum illa açıkla diyor nevoş

o zaman madem sordun ben dökülüp açıklayım aslında haftalar önce konuşmuştuk senle gecenin bi saati...

ben köftelik bulgur yemeklik bulgur yemekleri dedim sonra bu kuru bakliyata dönmüştü

ekliyelim kategoriye demiştin karşılıklı hem kış tam mevsimi demiştik

nevoşum ondan şişt dedim

Çok pardon Matmazel'cimBen seninle konuştuğumuzu unuttumSohbeti hatırlıyorum ama kim olduğu aklımdan çıkmışTamam benimde aklımda o var ama birileri istesin diye bekliyorum
Bakliyat yemekleri diyelim umarım istek olur

bence olur bakliyatan çok yemek çıkar diye düşünüyorum.

Baya çekişmeli bir kategori seçimi olacak anlaşılan.

Korelilerin tepkileri komik geliyor bana.Kızlar çocuk gibi.

evet aynen canim,
bizim diziler gibi liseye giden kizlara 40 lik kiyafet,makyaj ve hinlik oynatilmiyor
komedisi yani sira masum ve cok tadinda diziler,
12 sezon surmuyor mesela

ama bazi dizilerimiz lokum tadinda hakkimizi yemeyek

evet aynen canim,
bizim diziler gibi liseye giden kizlara 40 lik kiyafet,makyaj ve hinlik oynatilmiyor
komedisi yani sira masum ve cok tadinda diziler,
12 sezon surmuyor mesela

ama bazi dizilerimiz lokum tadinda hakkimizi yemeyek
Kültürler farklı işte.Biz hin bir milletiz galiba.İlişki Durumu Karışık Kore'den uyarlama.Aynı dediğin gibi ama biraz entrikaya katılmış tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…