En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Neler öğreniyoruz burada,bilmediğimiz ne kadar çok şey oluyor ..
Tatlı çekişmeler oluyor evet,bir arada vaatler veriyorduk oy için:KK53:

o vaatler ayri bi komedi zaten. apranxx apranxx in " bana oy vereni kazen yapcam" vaadini hatirladikca guluyorum hala :D

Burasi bana iyi geliyor , stres skintilari unutup keyifli vakit gecirdigim nadir yerlerden , tabi ki sizin gibi tatli , naif arkadaslar sayesinde :KK60:

o vaatler ayri bi komedi zaten. apranxx apranxx in " bana oy vereni kazen yapcam" vaadini hatirladikca guluyorum hala :KK70:

Burasi bana iyi geliyor , stres skintilari unutup keyifli vakit gecirdigim nadir yerlerden , tabi ki sizin gibi tatli , naif arkadaslar sayesinde :KK60:

Bayağı ciddi bir vaat vermiş,:eek::eek:
Burası ilaç gibi geliyor banada,sabah olunca aç gir siteye bir günaydın dedin mi yetiyor yani..
:KK68:

Burası ilaç gibi geliyor banada,sabah olunca aç gir siteye bir günaydın dedin mi yetiyor yani..

evet aynen :KK200:
kk bagimlilari olarak uzun yillar beraberiz o zaman :P
tanismadan olmaz ,
2 evlat sahibi,ogretmen esi , yumurtasi ile konusup sogani ile aglayan mutfak delisi bi anneyim :) memleket batman , yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :KK53:

:KK68:

evet ,
aynen :KK200:

kk bagimlilari olarak uzun yillar beraberiz o zamn insh :KK19:
tanismadan olmaz,
2 evlat sahibi ,ogretmen esi ,yumurtasi ile konusup sogani ile aglayan mutfak delisi bi anneyim :) memleket batman , yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :KK53:

evet ,
aynen :KK200:

kk bagimlilari olarak uzun yillar beraberiz o zamn insh :KK19:
tanismadan olmaz,
2 evlat sahibi ,ogretmen esi ,yumurtasi ile konusup sogani ile aglayan mutfak delisi bi anneyim :) memleket batman , yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :KK53:

İnşallah uzun yıllar burada oluruz hep berabercene.benim tam 7 yıl oldu az süre değil yani..
Bende başarılar diliyorum hak eden kazansın dşyorum :KK19:

Back
X