En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
ney olabilir ?? Ço neğendiğim bi oyuncu şahika koldemir mavi deniz çok beğendiğim bi fotoğrafı

WoW süper o zaman canım yok olabilir derken kapalilarda açık saçlı fotoğraf ini da profil yapabilir diye olabilir dedim :)

Afiyet olsun bende Türk Kahvesi ictim:-)
ben sordum gece dedi ısrar edersek daha erken açabilir öyle demisti ben 22.00 de açsın istiyorum hep beraber istersek bence açar :-) çok heyecanlıyım :-)

Ayy ben hiç heyecanlı değilim ya öylesine katılmıştım bu sefer. Geçenkinde özendim de noldu sankim :KK12: :KK48:

Ayy ben hiç heyecanlı değilim ya öylesine katılmıştım bu sefer. Geçenkinde özendim de noldu sankim :KK12: :KK48:
Olsun bende çok ozenemedim ama sevgimi kattim ikisine de en önemli sey:-) yeni kategori içi oy kullandın mi canım onada kullan belki yine buluşuruz burda :-)

Olsun bende çok ozenemedim ama sevgimi kattim ikisine de en önemli sey:-) yeni kategori içi oy kullandın mi canım onada kullan belki yine buluşuruz burda :-)

Yeni kategoride köfteler ve sandviç kanepeler arasında kaldım köfteye oy verdim. duruma göre değiştirebilirim belki:)

Back
X