En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
ney olabilir ?? Ço neğendiğim bi oyuncu şahika koldemir mavi deniz çok beğendiğim bi fotoğrafı

WoW süper o zaman canım yok olabilir derken kapalilarda açık saçlı fotoğraf ini da profil yapabilir diye olabilir dedim :)

Afiyet olsun bende Türk Kahvesi ictim
ben sordum gece dedi ısrar edersek daha erken açabilir öyle demisti ben 22.00 de açsın istiyorum hep beraber istersek bence açar çok heyecanlıyım

Ayy ben hiç heyecanlı değilim ya öylesine katılmıştım bu sefer. Geçenkinde özendim de noldu sankim

Ayy ben hiç heyecanlı değilim ya öylesine katılmıştım bu sefer. Geçenkinde özendim de noldu sankim
Olsun bende çok ozenemedim ama sevgimi kattim ikisine de en önemli sey yeni kategori içi oy kullandın mi canım onada kullan belki yine buluşuruz burda

Olsun bende çok ozenemedim ama sevgimi kattim ikisine de en önemli sey yeni kategori içi oy kullandın mi canım onada kullan belki yine buluşuruz burda

Yeni kategoride köfteler ve sandviç kanepeler arasında kaldım köfteye oy verdim. duruma göre değiştirebilirim belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…