En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Yarışmayı pek takip etmiyordum ama son anda eklenen tarife vuruldum lahmacuna bayılırım çünkü:KK68:
Oyum Lahmacun Böreğine :KK52:

Oyum hunkarimin sigara böreği ve gonca gül boregine çok lezzetli olmuş ellerinize sağlık kendimde dail herkese başarılar :) :KK36:

Son düzenleme:
Ellerine sağlık 1. oyum
aeben
DAMAT BÖREĞİNE:KK68::KK68::KK68:

Ellerine sağlık HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir börek güzel sunum güzel 2. oyum SEBZELİ TAVUKLU SARGILI BÖREĞE..:KK68::KK68::KK68::KK68:
diğer arkadaşlarında eline ,,emeğine sağlık hepsi ayrı güzel ama malesefki oy hakkı 2.. tane hanelerinize bereket dolsun kızlar..
çok teşekkür ederim kakaom :KK68:

piştttt gürültü yapmayın nenem uyanıyo asabi oluyo sonra:KK62::KK53:

Neneme asabi mi demek istiyorsun:KK30:Bir ben göremiyorum asabiyetini ne datlu kadın aslında:KK53:

yok valla cok asabi geçen nene dedim diye domdom kurşunuyla totomda furdu zalım kadın beni:KK42::KK42::KK53:

siyasette olabilüüüü:KK53::KK53:[/QUOTE

Birde zalım mı oldu:KK70:

zalımın hası o hasıııı aman duymasın bastonuyla kovalar beni:KK53::KK53:

hişşştttt neden etiketliyon hain nevoş yarın görürse domdom kursunuyla furur benı:cry::KK53:

müsilmi attın yoksa:eek::KK53:

Ben de vursun diye etiketledim:KK53::KK70:

Bak nasıl tırsıyor bendeen bu cadı tolin tolin hem lafı sayıyor hemde dondom kurşunuyla vurur diyorr :KK70::KK70::KK70:

Kork bu zalimmm neneden :KK53::KK53:

Ellerine sağlık 1. oyum
aeben
DAMAT BÖREĞİNE:KK68::KK68::KK68:

Ellerine sağlık HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir börek güzel sunum güzel 2. oyum SEBZELİ TAVUKLU SARGILI BÖREĞE..:KK68::KK68::KK68::KK68:
diğer arkadaşlarında eline ,,emeğine sağlık hepsi ayrı güzel ama malesefki oy hakkı 2.. tane hanelerinize bereket dolsun kızlar..

Çok teşekkürler kakao sağol :KK68: diğer tariflerde çok güzeller,oy vermek zor olacak yine ..

Back
X