- 1 Aralık 2021
- 15.924
- 57.741
- 548
- 35
Bende reyhan tohumu alıp ektim fesleğen çıktı karışmış oda güzel ama reyhan olsaydı daha iyi olurduEvet bende severim.
Kuruttum yazın iyi oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende reyhan tohumu alıp ektim fesleğen çıktı karışmış oda güzel ama reyhan olsaydı daha iyi olurduEvet bende severim.
Ellerine sağlık canım. Bahçede nane var kurutuyorum ama hiç taze reyhana denk gelmedim. Pazarda satılan mor reyhan da aynı tat olmuyor. En son geçen sene aldığımda kilosu 1500 TL idiEvet bende severim.
Yazın yengem(amcamın karısı) bahçesinden toplamış kurutmuş vereyim dedi,bayağı verdi sağolsunBende bahçeden topladım.Benden başka kurutan olmuyor.Bende reyhan tohumu alıp ektim fesleğen çıktı karışmış oda güzel ama reyhan olsaydı daha iyi olurdu
Afiyet olsunEllerine sağlık canım. Bahçede nane var kurutuyorum ama hiç taze reyhana denk gelmedim. Pazarda satılan mor reyhan da aynı tat olmuyor. En son geçen sene aldığımda kilosu 1500 TL idiYazın yengem(amcamın karısı) bahçesinden toplamış kurutmuş vereyim dedi,bayağı verdi sağolsun
![]()
Herşeyin fiyatı uçmuş durımda zaten yengenin emeğine sağlık bende bahçeden kırutulana alıştım satın alınca aynı gelmiyorEllerine sağlık canım. Bahçede nane var kurutuyorum ama hiç taze reyhana denk gelmedim. Pazarda satılan mor reyhan da aynı tat olmuyor. En son geçen sene aldığımda kilosu 1500 TL idiYazın yengem(amcamın karısı) bahçesinden toplamış kurutmuş vereyim dedi,bayağı verdi sağolsun
![]()
Ben şerbet için ekmiştim aslında yazın güzel oluyor diye fesleğen varmış nasipte bu sene de niyetim var kısmet olursaBende bahçeden topladım.Benden başka kurutan olmuyor.
İnşaallah canımBen şerbet için ekmiştim aslında yazın güzel oluyor diye fesleğen varmış nasipte bu sene de niyetim var kısmet olursa
Ben de öyle düşünüyorumCanım benim bir şey olmaz inş, evinde olmak sana daha iyi geleceksenin için sevindim ben
![]()
Çok özledim çokOlmaz inşallah içini ferah tut evinde olmak iyi gelecek
Yenilere fırsat veriyorlarne ediosunuz söyleyin bakalım
nie yaşlandınız kimsecikler yok ?![]()
yarışmada dedik dırdırda demedikYenilere fırsat veriyorlar![]()
Bölümü bıraktılar işteyarışmada dedik dırdırda demedik
yaşlandıkça alınganmı oluyorsunuz ne![]()
Senin gelmeni bekledikne ediosunuz söyleyin bakalım
nie yaşlandınız kimsecikler yok ?![]()
Kim yaşlanmış daha önce birinci olan herkese mi bu lafyarışmada dedik dırdırda demedik
yaşlandıkça alınganmı oluyorsunuz ne![]()